Haberler

Sivasspor İstanbul'a Gitti

Süper Toto Süper Ligde yarın akşam deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor THY uçağıyla, İstanbul'a gitti.

Süper Toto Süper Ligde yarın akşam deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor THY uçağıyla, İstanbul'a gitti.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarın akşam Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı son antrenman ile tamamlayarak İstanbul'a gitti. Dar alanda kısa paslaşma ile başlayan idman yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi. İdmana sakatlıkları bulunan Ziya Erdal, Burhan Eşer ve Ahmet Aras katılmayarak takımdan ayrı çalıştı. Yapılan çift kale maçta sarı takımı 7-6 yendi.

Antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Roberto Carlos, "Bizim için her maç çok önemli, bu maçta ise oyuncularımızın motivasyonu çok önemli sahaya çıkaracağımız 11'i belirledik. Artık çıkıp oynamak kalıyor geriye. Yarınki karşılaşmaya takımımız hazır. Fenerbahçe'den korkmuyoruz sadece saygı duyuyoruz. Benim için özel bir gün olacak. Sonuçta benim orada 2,5 yılım geçti. Özel bir gün olacak ama korku yok" dedi.

Suat altın inşaat Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Utaka'ya ceza verileceğini söyleyen Carlos, "Kulübümüzün tabi ki belirli kuralları var. Tab iki bunlar uygulanacak. Bunlar kulübün profosyoneliğini gösteren bazı disiplin yönetmelikleridir" diye konuştu.

Sivasspor'un Fenerbahçe kafilesinde şu isimler yer alıyor:

Ertuğrul Taşkıran, Berk Neziroğluları, Ahmet Şahbaz, Ümit Kurt, Cicinho, Adem Koçak, Kadir Bekmezci, Aatif Chahechouhe, Hakan Arslan, Mehdi Taouil, Cihan Özkara, Ahmet Aras, John Utaka, Macauley Chrisantus, Abdurrahman Dereli, Musa Sinan Yılmazer, Deniz Öksüz, Aykut Emre Yakut, Manuel da Costa, Batuhan Karadeniz. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Aras Fenerbahçe Sivasspor İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title