Haberler

    Sivasspor, Galibiyete Odaklandı

    Kırmızı-beyazlı ekip, Torku Konyaspor karşısında sezonun ilk galibiyetini hedefliyor.

    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, yarın sahasında karşılaşacağı Torku Konyaspor'u yenerek bu sezondaki ilk 3 puanını almayı hedefliyor.

    Süper Lig'e sahasında Gaziantepspor'a 2-1 yenilerek kötü bir başlangıç yapan, geçen hafta ise deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kalan teknik direktör Roberto Carlos yönetimindeki Sivasspor, Torku Konyaspor maçına odaklandı.

    Ligin ilk iki haftasında sadece 1 puan alabilen Yiğidolar, Konya ekibini evine puansız göndererek, taraftarına sezonun ilk galibiyetini tattırmanın hesaplarını yapıyor.

    Kırmızı-beyazlı ekipte yarınki maç öncesi Portekizli savunma oyuncusu Manuel Da Costa ile Nijeryalı forvetler John Utaka ve Macauley Chrisantus'un sakatlıkları devam ediyor.

    Carlos'un, Konyaspor maçında bu futbolcuların yerine Akhisar Belediyespor müsabakasında olduğu gibi defansta İbrahim Toraman'a forvette ise Batuhan Karadeniz'e forma şansı vermesi bekleniyor.

    Bu arada Sivas 4 Eylül Stadı'nda yarın saat 17.00’de başlayacak müsabakanın biletlerinin stat önündeki gişelerden ve "www.passo.com.tr"den satışı devam ediyor. Sivasspor - Torku Konyaspor maçının biletleri, kale arkası 5, maraton, 10, VIP tribün 15 liradan satılıyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Akhisar Belediyespor Torku Konyaspor Roberto Carlos Sivasspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title