Haberler

Roberto Carlos'un Hakem Tepkisi

Güncelleme:

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Eskişehirspor karşılaşması sonrası defansta yaptıkları hatalardan dolayı son dakikada gol yediklerini söyledi.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Eskişehirspor karşılaşması sonrası defansta yaptıkları hatalardan dolayı son dakikada gol yediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor, Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, "Bir kere daha kendi hatalarımızdan dolayı kötü sonuçlandırdığımız bir maç oldu. Defansif anlamda Batuhan'ın göstermiş olduğu eksiklik, Ümit ve Ziya'nın hatalı oldukları pozisyonlar, bunlardan dolayı yediğimiz bir gol ve sonuç olarak kendi hatalarımızdan berabere bitirdiğimiz bir maç oldu" dedi.

Maçın altı dakikada uzatılmasını eleştiren Carlos, "İlk yarıda bir dakika uzatılan bir maç ikinci yarıda da anlam veremediğim bir şekilde altı dakika uzatıldı. Sanki sahaya bir ambulans girmiş de bir oyuncuyu sahadan almış götürmüş bu kadar oyun beklemişçesine verilen bir altı dakika oldu. Buna anlam veremedik. Ben de böyle bir şeyi daha önce görmedim" diye konuştu.

Carlos, alınacak bir galibiyetten sonra gerekli puanları kazanılacağını söyledi. Takımın akıllı oyun oynamada eksiklik gösterdiğini ifade eden Carlos, "Bence takımımızda biraz akıllıca oynama eksik. Bu kadar altı dakika uzatılmış bir maçta biraz daha tempoyu düşürüp de rakibinde biraz daha temposunu düşürüp daha akıllıca bir iş yapmak gerekir ama biz onun yerine o altı dakika içerisinde tempoyu daha çok arttırıyoruz. Bu da tabii ki bize zarar veriyor. Bence biraz daha akıllıca ve biraz daha deneyimli bir şekilde oynamamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Sakatlanan İbrahim Toraman'ın yerine Batuhan'ı oyuna almasının sebebinin kadroda defansif bir oyuncu olmamasından dolayı olduğunu söyleyen Carlos, defansif bir orta saha oyuncusu olsaydı tercihini bu yönde kullanacağını ifade etti.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "İçinde bulunduğumuz sıkıntılı ortamdayız ki çok da haketmiyoruz bu durumu. Son zamanlar inanılmaz hakem hatalarıyla birçok puanımız gitti. Birçok maçı kazanamadık. Bu açıdan değerlendirdiğimizde gergin bir maç oldu. İyi başladık maça pozisyonlarda bulduk ikinci yarının başında golü yememiz bizi krize soktu. Genel anlamda 90 dakikayı değerlendirdiğimizde rakibe de pozisyon vermedik. Maçın son bölümünde baskımızı biraz daha artırdık pozisyonlar da bulduk. Sonucunda son bölümlerde bir gol bularak bir puanla yetinmek zorunda kaldık" dedi.

Bugünün Eskişehirspor için güzel günlerin başlangıcı olduğunu aktaran Sağlam, "15 günlük arada iyi çalışıp oyuncular da biraz daha hatalarımızla alakalı çalışıp daha güzel şeyler olacak. Bu takım, bu camia, Eskişehirspor'a gönül vermiş gerçek taraftarlar, yönetimimiz iyi yerlerde olmayı hak ediyorlar. İnşallah hep beraber çalışıp Eskişehirspor'u iyi yerlere getireceğiz" diye konuştu.

Bir gün görevi bırakacağını söyleyen Sağlam, "İnşallah uzun yıllar çalışıp güzel başarılar elde ederiz. Takımımızın ekonomik durumunu herkes biliyor. Çok rahat da bir takım değiliz, sıkıntılarımız var. O gerçekler doğrultusunda da kadromuzu yapılandırdık. Bu sıkıntıların olması doğal bence. İnişler, çıkışlar da olacaktır ve biz bu seneyi böyle geçireceğiz. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Bir gün ben bu görevi bırakacağım ama taraftalar istedi diye bırakmam. Eskişehirspor'a artık bir şeyler verecek durumumuz kalmadığına inandığımız gün bırakırız" İfadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ertuğrul Sağlam Roberto Carlos Eskişehirspor Sivasspor Spor Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title