Haberler

Sivasspor'da yeni sezon hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürdü.

Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen idman, top kapma ve pas çalışmasının ardından koşuyla devam etti. Kuvvet ve çabukluk çalışmalarının ardından 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda oyunsal formda hücum ve savunma organizasyonları yaptı.

Portekizli stoper Manuel Da Costa, idmanı koşuyla tamamladı. Batuhan Karadeniz ve Ahmet Aras ise fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı.

İdmana, Azerbaycan Milli Takımına çağrılan Cihan Özkara katılmadı.

Roberto Carlos, antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, liglerin başlaması konusunda sabırsızlandıklarını söyledi.

- "Takım için çalışılmasını isterim"

Bir basın mensubunun yeni transferlerden Serdar Özkan'ın idmanda çok mutsuz olduğunu ve herhangi bir sorun yaşayıp yaşamadığını sorması üzerine Carlos, "Oyuncular takımdaki kaliteyi görüyorlar, pozisyonlar arasındaki rekabeti görüyorlar ve kendilerinin forma şansı bulmalarının zor olduğunu düşündükleri zaman bazen bu tip zorluklar yaşıyorlar. Mutlu olup olmadığı konusunda bir şey diyemem ama tabi ki kendi vereceği karardır bu. Bütün oyuncuların kendisi için değil, takım için çalışmasını isterim. Zaten takım için çalışıldığı zaman her şey daha iyi sonuç verir" diye konuştu.

Beşiktaş'tan kiralanan İbrahim Toraman'ın hazır olup olmadığının sorulması üzerine Carlos, oyuncunun tam olarak hazır olmadığını ancak iyi şekilde çalıştığını kaydetti.

Bir soru üzerine transfere de değinen Carlos, gelecek hafta bir yerli bir de yabancı futbolcu transferini açıklayabileceklerini dile getirdi.

Bir kaleci ve orta saha oyuncusu transfer etmeyi düşündüklerini aktaran Carlos, "Kenarlarda ve defansta iyi oyuncularımız var. Orta sahada Kadir'e, Hakan'a, Mehdi'ye, Adem'e, Pekin'e yardımcı olabilecek bir oyuncu alabiliriz" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Manuel Da Costa Roberto Carlos Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title