Haberler

Sivasspor'da Kupa Mesaisi

Güncelleme:

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubunda Gaziantespor ile 3 Aralık Çarşamba günü sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Gaziantespor ile 3 Aralık Çarşamba günü sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen ve top kapma-pas çalışmasıyla başlayan idmanı, ligde dün Mersin İdmanyurdu ile oynanan maçta ilk 11'de görev alan futbolcular koşuyla tamamladı. Diğer futbolcular ise 5'e 2 top kapma çalışması yaptı.

Dizinden sakatlanan Ümit Kurt'un yarıda bıraktığı antrenmana, hafif sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman ve Abdurrahman Dereli katılmadı.

Teknik direktör Carlos, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu maçını da diğer karşılaşmalarda olduğu gibi kendi hataları sonucu kaybettiklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda ilk maçı Gaziantepspor'a karşı oynayacaklarını belirten Carlos, "Bizim için kupa da lig kadar önemli. Profesyoneller olarak ligde ve kupada her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Hem kupaya hem lige aynı önemi göstermeliyiz, oyuncularımız da bunu böyle bilmeli. Galibiyet için her zaman sahada olmalılar. Bunu istemeyenler, gelir konuşur, yönetimle de konuşuruz, gereken yapılır" diye konuştu. - Sivas

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title