Haberler

    Sivasspor - Beşiktaş Maçının Tarihine Slaven Bilic Karar Verdi

    Haftasonu Sivasspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş'ta yönetim, tarihi pazartesi olarak belirlenen maçı cuma ya da cumartesi'ye almak isterken son sözü Bilic söyledi.

    Beşiktaş ligin 23. haftasında 9 Mart Pazartesi günü Sivasspor ile karşılaşacaktı. Yönetim 12 Mart Perşembe günü Avrupa Ligi'nde oynanacak Club Brugge maçını düşünerek Sivas karşılaşmasının tarihinin değiştirilmesi konusunda TFF’ye başvurmuştu.

    Yönetim ile yetkililer arasında yapılan toplantı sonrası karşılaşmanın cuma ya da cumartesi oynanması konusunda mutabakata varıldı.

    "Konstantrasyon sıkıntısı çekeriz"


    Ancak devreye teknik direktör Bilic girdi. Başarılı çalıştırıcı, Siyah-Beyazlı yöneticilere "Pazar gününden sonra yorgun olan takıma 2 gün izin verdim. Çarşamba günü bir araya geleceğiz. Sivas maçını cuma ya da cumartesi oynarsak takımın konsantrasyonu konusunda sıkıntı yaşarız. Ancak pazartesi oynarsak da Sivas gibi zorlu bir deplasman sonrası Belçika'da yorgunluk sıkıntısı yaşarız. Bu nedenle bu müsabakanın pazar günü gündüz oynanması bizim için ideal" diyerek görüşünü bildirdi.

    Pazar için ısrarcı oldu


    Bilic'in ısrarı karşısında yönetim bu teklifi TFF yetkililerine iletti. TFF de maçı pazar günü saat 14:00'e aldı. Böylece bir anlamda Beşiktaş Teknik Direktör Bilic maçın tarihini belirlemiş oldu. Geçen hafta oynanan ve 2-2 berabere biten Balıkesir maçında takımın yorgunluğu dikkat çekmişti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Slaven Bilic Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title