Haberler

Sivasspor Başkanından "Şike" Tezahüratı Açıklaması

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe maçının son dakikalarında tribünlerden yapılan, 'Aziz Yıldırım şike yapsana' tezahüratı konusunda, "İstanbul takımlarını destekleyenlerin hesaplaşma yeri, 4 Eylül Stadı olmamalı" dedi.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Fenerbahçe maçının son dakikalarında tribünlerden yapılan, 'Aziz Yıldırım şike yapsana' tezahüratı konusunda, "İstanbul takımlarını destekleyenlerin hesaplaşma yeri, 4 Eylül Stadı olmamalı" dedi.

Başkan Mecnun Odyakmaz. pazar günü takımının 2-0 kazandığı Fenerbahçe karşılaşmasının son dakikalarında tribünlerin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la ile ilgili yaptığı 'şike' tezahüratını değerlendirdi. Tezahüratın ev sahibi kulübün başkanı olarak kendisini üzdüğünü belirten Mecnun Otyakmaz, şunları söyledi:

"TEKRARLANMAMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

"Görüntüde Sivassporlu gibi olup aslında gerçek amaçları gönlündeki İstanbul takımlarını desteklemek olan insanların hesaplaşma yeri kesinlikle 4 Eylül Stadı değildir, olmamalıdır. İstanbul takımları için taraf olanların Sivasspor taraftarı arasında yerinin olmaması gerekir. Kırmızı beyazlı renklere gönül veren gerçek yiğidoların bu farklı niyetleri olan grupları aralarında barındırmaması gerektiğine inanıyoruz. Fenerbahçe maçında yaşanan tablo, bugüne kadar centilmenliğiyle takdir kazanan Sivasspor'un gerçek taraftar tablosuna gölge düşürmüştür. Bu tür görüntülerin tekrarlanmamasını temenni ediyorum."

"POZİSYON PENALTIYDI"

Hem maçın en çok tartışılan pozisyonu, hem de hakem Yunus Yıldırım ile ilglii görüşlerini açıklayan Başkan Otyakmaz, bu konuda şöyle konuştu:

"Pozisyon izleyen herkesin gördüğü gibi penaltıydı. Bunu kendi futbolcumuz Kadir de dile getirdi. Bizim arzumuz hiç bir tartışmalı pozisyon olmadan maçın 11'e 11 oynanması ve bizim iyi futbolle kazanmamızdı. Ama futbolun içinde bunlar olabiliyor, bizim bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok."

"AVRUPA İDDİAMIZ SÜRÜYOR"

Başkan Otyakmaz, Fenerbahçe maçında alınan galibiyet ile ligdeki iddialarını sürdürdüklerini vurgularken de şöyle dedi:

"Şimdi önümüzde 2 önemli Eskişehirspor ve Kasımpaşa deplasman maçlarımız var. Bu maçlardan istediğimiz sonuçları alırsak Avrupa hedefi konusunda önemli bir yol katetmiş olacağız. Hem de iç saha ve deplasman maçlarımızın sayıları eşitlenmiş olacak. Takımımızın genel performansından memnunuz." - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mecnun Otyakmaz Fenerbahçe Sivasspor İstanbul Politika Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title