Haberler

Sivasspor: "Artık Galip Gelmek İstiyoruz"

Sivasspor teknik sorumlusu Roberto Carlos, "Dış sahada aldığımız beraberlikten sonra artık kendi evimizde galip gelmek istiyoruz" dedi.

Sivasspor teknik sorumlusu Roberto Carlos, "Dış sahada aldığımız beraberlikten sonra artık kendi evimizde galip gelmek istiyoruz" dedi.

Cumartesi günü sahasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde bir çalışma yaptı. Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Daha sonra kondisyon çalışan kırmızı beyazlılar, pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Mehdi ve Abdurrahman Dereli ile hasta olan Ziya Erdal katılmadı.

"ÇALINMAYAN 2 PENALTIMIZ VAR"

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmandan sonra açıklamalarda bulunan Carlos, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları Kayseri Erciyesspor maçıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Defansif olarak iyi işler yaptığımız bir karşılaşmaydı. Biraz hatalı kararlara maruz kaldık. Çalınmayan 2 penaltımız var. Aleyhimize çalınan haksız bir penaltı var. Belki bunlar olmasa durum daha farklı olabilirdi. Ama takım şu an toparlanma aşamasında, ilerleyen günlerde iyi şeyler yapacağız."

"GALİP GELMEMİZ GEREKİYOR"

Carlos, bu hafta oynayacakları Gaziantepspor maçını değerlendirirken de, "Her karşılaşma gibi bu da zorlu bir karşılaşma olacak. Ama evimizde oynayacağız, galip gelmemiz gerekiyor. Taraftarımızın önünde oynayacağız, artık onlara bir galibiyet göstermemiz gerekiyor. ve tekrardan eskiden bulunduğumuz 4'üncü sıraya dönmemiz gerekiyor" dedi. Gaziantepspor'da Sergen Yalçın'ın istifa ettiğinin hatırlatılması üzerine şöyle konuştu:

"Gaziantepspor, Sergen'in gelmesiyle gerçekten çıkışa geçen bir takımdı. Zorlu bir dönemde geldi ve takımda iyi işler yaptı. Ama Gaziantepspor zaten kaliteli bir takım, çok iyi işler yapabilen bir takım. Fenerbahçe'ye karşı yenilmiş olsalar da çok iyi şeyler yapabileceğine inandığım bir takım."

Carlos, Sivasspor'un oynadığı birçok gündüz maçından mağlup ayrılmasıyla ilgili soru üzerine, "Oyuncularımızı belki biraz daha erken kaldıracağız. Çünkü bu konsantrasyon meselesi. Ne kadar fazla konsantre olursanız, ne kadar fazla isterseniz işleriniz o kadar kolaylaşır. O yüzden bizde daha iyi konsantre olup artık bu saatlerde oynanan maçlardaki kötü yaşadıklarımızı düzeltmeye çalışacağız" dedi.

"TEKRARDAN İYİ GÜNLERE DÖNECEĞİZ"

Son haftalarda kaybettikleri maçların sebebini hala anlayamadıklarını vurgulayan Carlos, olarak şöyle dedi:

"Çok iyi bir havamız, çok iyi arkadaş ortamımız var. Çok iyi çalışıyoruz, herkes arzulu ve istekli şekilde çalışıyor. Ama maça çıktığımız zaman farklı şeyler oluyor. Eğer bunun sebebini anlamış olsaydık, sorunu daha rahat çözebilirdik ama dediğimiz gibi yavaş yavaş düzeliyor. Bu dış sahada aldığımız beraberlikten sonra artık kendi evimizde galip gelerek tekrardan iyi günlere devam edeceğiz." - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahman Dereli Roberto Carlos Gaziantepspor Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title