Haberler

Sivasspor'a Kosta Rikalı Kaleci

Güncelleme:

Sergen Yalçın'ın takımı Sivasspor, Hollanda ekiplerinden AZ Alkmaar'ın kalecisi Esteban Alvarado'nun transfer edilmesini istiyor.

Bir süredir yurt dışında oyuncu izleyen Sergen Yalçın ve ekibinin listesi yavaş yavaş şekilleniyor. İşe bu sezonun en sıkıntılı mevkiilerinden biri olan kaleden başlayan genç çalıştırıcının istediği ismin ise Esteban olduğu öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Yalçın'ın, yönetime AZ Alkmaar'ın 26 yaşındaki kalecinin sunduğu ve başarılı kadroya katılmasını talep ettiği belirtildi. Transfer komitesinin menajerler aracılığıyla harekete geçtiği öğrenilirken Kosta Rika Milli Takımı'nda da forma giyen Esteban'ın takımıyla sözleşmesinin bitiyor olması da Yiğidolar'ın iştahını kabartan bir diğer etken.

26 MAÇTA FORMA GİYDİ

Düşük maliyeti ve Hollanda Ligi'nde bu sezon forma giydiği 26 maçta gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken kaleciyle yönetimin bizzat biraraya geleceği ve ikna edeceği konuşuluyor.

TARAFTARI TEKMELEMİŞTİ

2011 yılında Hollanda liginde oynanan Ajax-AZ Alkmaar maçında sahaya giren bir taraftar Alkmaar kalecisi Esteban'a saldırmıştı. Kendini savunmak isteyen Esteban, taraftarı yere yatırıp tekmeler savurmuştu. Kosta Rikalı kaleci, olayın ardından hakem tarafından oyundan atılmıştı. AZ Alkmaar teknik direktörü ise takımı sahadan çekmişti. Hakem ise maçı tatil etmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sergen Yalçın Sivasspor Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (2)

bananemobilWeb@haberler.com:

Volkan bunu döver.

2
7
yanıtYanıtla
RealistmobilWeb@haberler.com:

Sergen teknik direktörlükten anlamıyor nah buraya yazıyorum tıpkı maradonanin anlamadigi gibi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title