Haberler

Sivas Valisi Gül'den Darende'ye Ziyaret

Sivas Valisi Davut Gül, Darende ilçesini ziyaret etti.

Sivas Valisi Davut Gül, Darende ilçesini ziyaret etti.

Gül, beraberinde Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir'le Somuncu Baba Külliyesi'ni ziyaret etti. Somuncu Baba Külliyesi'nde cuma namazı kılan Gül, cami çıkışında vatandaşlarla sohbet etti.

Belediye Başkanı Süleyman Eser ve Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamit Hamidettin Ateş'le de makamlarında görüşen Gül, Darende'yle Gürün'de görev yaptığı dönemde komşuluk ilişkileriyle başlayan diyaloğunu sürekli devam ettirdiğini ve özel bir sevgi duyduğunu belirtti.

Gül, özellikle manevi atmosferi, sıcak insanları, tarihi, kültürel yapısı ve değerleriyle Darende'nin herkesin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu dile getirdi.

Eser de başarılı bir bürokrat olan Gül'ün komşu il Sivas'a Vali olarak gelmesinin kendilerini sevindirdiğini, Darende'nin Sivas'la var olan bağlarının böylelikle daha da güçleneceğini kaydetti.

Ateş de güzel görev ve makamlarda liyakatli insanların olmasından büyük mutluluk duyduklarını kaydederek, Gül'e başarılar diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Eser Darende Gürün Sivas Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title