Haberler

Sivas Valisi Barut, Okul Yaptıran Hayırseverlerle Buluştu

Sivas Valisi Alim Barut, kentte okul yaptıran hayırseverler ile bir araya geldi.

Sivas Valisi Alim Barut, kentte okul yaptıran hayırseverler ile bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kentte okul yaptıran hayırseverlerle gönül köprüsünün devamını sağlamak, vefat eden hayırseverleri anmak, eğitime sağladıkları katkılardan dolayı hayırseverlere ve ailelerine minnettarlığı ifade etmek için Büyük Otel'de program düzenledi.

Programa Vali Alim Barut, Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve hayırseverler katıldı.

Programda konuşan Barut, il merkezi ve ilçelerde son 15 yılda 30 milyon değerindeki 71 kurumun hayırseverler tarafından yaptırıldığını belirtti.

Eğitime katkı sunan hayırseverlere teşekkür eden Barut, "Okul yapmak, vatandaşına hizmet etmek devletin asli görevidir. Devlet bunu imkanları ölçüsünde yapmaktadır. En güzel yatırım insana yapılan yatırımdır. Okul, yurt yapan ve devletimize yardımcı olan hayırseverlere teşekkür ediyorum. Ebediyete intikal etmiş hayırseverlerimize de Allah'tan rahmet yakınlara başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Altınsoy ise "Eğitime kazandırdığınız okullarda yetişen öğrenciler, siz hayırseverlerimizden ilham alarak hayırseverlik yarışını sürdürecek ve ülkemize faydalı bireyler olarak yetişeceklerdir." dedi.

Programda hayırseverlere teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mustafa Altınsoy Ahmet Özaydın Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title