Haberler

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'ndan, Vali Gül'e Ziyaret

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Vali Davut Gül’ü ziyaret etti.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Vali Davut Gül'ü ziyaret etti.

Başkan Osman Yıldırım, Sivas'ı tanıyan ve bilen bir bürokratın vali olarak atanmasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Yıldırım, "Şehrimizi tanımanız, potansiyellerini bilmeniz büyük bir avantaj. Sivas için faydalı bir atama olmuştur. Sivas'ta seçilmişlerde ve STK'larda güçlü bir birliktelik vardır. Sivaslılık duygusu önde gelir. Sivas'ın gelişmesi için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sizlerle beraber el ele, gönül gönüle çalışacağız. Yeni göreviniz hayırlı olsun. Yolunuz açık olsun." dedi.

Başkanlar Kurulu'nun belirlediği genel ve yerel projelerden oluşan raporu Vali Gül'e sunan Yıldırım,"Sivas'ın gelişmesi için tespit ettiğimiz maddeler var. Siyasilerimizden beklentilerimizi genel olarak diğer beklentilerimizi de yerel olarak konulara ayırıyoruz. Sürekli takip ediyor ve her sene yeniliyoruz. Ayrıca 2003 yılında 2023 hedeflerini 2004 yılında tespit etmiştik. Patenti Sivas'a ait. Sivas'ta alınan kararlar her zaman başarılı olmuştur. İnşallah el birliğiyle hem Sivas'ımızın hem de Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşırız." diye konuştu.

Vali Davut Gül ise iş adamlarının önündeki tüm engelleri kaldırarak yatırım yapmalarına teşvik edeceklerini ifade ederek, "2006 yılından beri Sivas'ı ve sizleri çok iyi biliyoruz. Sivas'taki müteşebbisler ile birlikte Sivas'a yatırım yapmanın yollarına bakacağız. İş adamlarımızın önündeki engelleri kaldırmak istiyoruz. Yeni yatırımlar yapılmasını istiyoruz. Gerek genel idare, gerekse yerel idareye de ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Sizlerle birlikte 2071 hedeflerini belirleriz. Çok kısa süre içerisinde Sivas'ı hak ettiği yere taşırız. Birlikte ele ele Sivas'a hizmet edeceğiz." ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Yıldırım Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title