Haberler

Sivas Ticaret Borsası Yöneticileri Üyelerini Ziyaret Etti.

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, ve meclis üyeleri ile birlikte borsanın üyelerini ziyaret etti.

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, ve meclis üyeleri ile birlikte borsanın üyelerini ziyaret etti.

Sivas Ticaret Borsası yöneticilerinden oluşan heyet Toptancılar Sitesi, Toptancılar Sebze Hali, Yeni Buğday Pazarı, Organize Sanayi Bölgesi ve Şehir Merkezi'nde bulunan üyeleri ziyaret etti.

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hastaoğlu, yaptığı açıklamada, 2015 yılsonu olması itibariyle Borsa Meclis Üyeleri ile birlikte ilçelerde ve merkezde bulunan borsaya kayıtlı olan üyelere, esnaf ve tüccarlarlara ziyaretlerde bulunduklarını belirtti.

Başkan Hastaoğlu,"Altınyayla, Gürün, Suşehri, Zara, Hafik, Şarkışla, Yıldızeli, Gemerek, Kangal ve Ulaş ilçesindeki üyelerimiz ile Sivas merkez de bulunan üyelerimizi de ziyaret ederek onlarla fikir alışverişinde bulunduk. Ziyaretimiz esnasında üyelerimizin sorunlarını dinleyerek istek ve önerilerini aldık. Her yılsonu itibariyle düzenli olarak yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte borsamıza kayıtlı olan tüm üyelerimizi ziyaret ediyoruz. Bu vesileyle anket düzenliyoruz, üyelerimizin sorunlarını dinliyor ve görüşlerini alıyoruz. Borsamızın yapmış olduğu çalışmalar hakkında üyelerimizi bilgilendiriyoruz" ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title