Haberler

Sivas'tan Kısa Kısa

Sivas Belediyesi ve Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası (HİZMET-İŞ) arasında yapılan görüşmeler neticesinde toplu sözleşme görüşmeleri tamamlanarak anlaşma sağlandı.

Sivas Belediyesi ve Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası (HİZMET-İŞ) arasında yapılan görüşmeler neticesinde toplu sözleşme görüşmeleri tamamlanarak anlaşma sağlandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi ve HİZMET-İŞ arasında belediye işçilerini kapsayan toplu sözleşme görüşmeleri yapıldı.

Sivas Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen görüşmeye Belediye Başkanı Sami Aydın, HİZMET-İŞ Şube Başkanı Nihat Şimşek ve belediyenin ilgili müdürleri ve sendika yönetimi katıldı.

Başkan Aydın, anlaşmanın hayırlı olmasını dileyerek, "Anlaşmaya hem kurumsal, hem de çalışanlar açısından bakmak lazım. Çalışanlarımızın gelirlerinin artmasını istiyoruz ama kurumsal olarak da gelir gider dengesini korumak zorundayız. Bu bakımdan iki tarafın da memnun olduğu bir anlaşmaya imza attığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Şimşek de iyi bir sözleşmeye imza attıklarını belirterek, Aydın'a teşekkür etti.

Sivas Belediyesinden taziye aracı

Sivas Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından Taziye Araçları Projesi hayata geçiriliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Sami Aydın, numune olarak bir taziye aracını belediyeye kazandırdıklarını belirterek, "Özellikle vatandaşlarımızın da bu aracı gelip görmelerini, araç hakkında öneride bulunmalarını bekliyoruz. Bu öneriler doğrultusunda 5 araç daha alacağız. Tek araçla hizmet vermemiz zor. Diğer araçlar da geldiği zaman toplam 6 araçla hizmet vereceğiz." açıklamasında bulundu.

Taziye aracının içerisinde çay ocağı, klima bulunuyor.

Belediye hizmet binasının önünde vatandaşlara tanıtılan araçta, 35 kişi rahatlıkla taziye verebilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Nihat Şimşek Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title