Haberler

Sivas'tan Kısa Kısa

Eğitim Bir-Sen Şarkışla Temsilciliği yönetici ve üyeleri, ilçeye bağlı köylerde görev yapan öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.

Eğitim Bir-Sen Şarkışla Temsilciliği yönetici ve üyeleri, ilçeye bağlı köylerde görev yapan öğretmenlerle yemekte bir araya geldi.

Şarkışla'daki bir restoranda düzenlenen yemekte konuşan Eğitim Bir-Sen Şarkışla Temsilcisi Mustafa Hatipoğlu, amaçlarının öğretmenlerin tanışmasını ve kaynaşmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Bu tür programların eğitim açısından da faydalı olduğuna işaret eden Hatipoğlu, yemekte eğitime ne gibi katkı sağlayabileceklerini de görüştüklerini dile getirdi. Hatipoğlu, "Türkiye'de öğretmenler sadece bir gün hatırlanıyor, aslında her gün öğretmenler günü. Öğretmenler günü olarak bir gün belirlenmiş ve biz bunu doğru bulmayarak, her günün bizim günümüz olduğunu bilerek kutlayacağız" diye konuştu.

- Ulaş ilçesinde, okul müdürlerine yönelik toplantı düzenlendi

Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda, okul müdürlerinin katılımıyla toplantı yapıldı. Toplantıda, okulların materyal ihtiyaçları, öğretmen atama ve yer değiştirme yönetmeliği ve Fatih Projesi görüşüldü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, kurum standartlarıyla ilgili sürecin başladığını belirterek, 30 Haziran'a kadar veli, öğrenci, öğretmen ve yöneticilerin modül üzerinden sisteme giriş yapabileceklerini söyledi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Çezik de 29-30 Nisan'da yapılacak Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavları için ilçe ve okullarda alınması gereken tedbirler konusunda sunum yaptı.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları Harun Tan ve Celal Karahan ile İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fahrettin Bülbül de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Eğitim Bir Sen Şarkışla Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title