Haberler

Sivas'tan Kısa Kısa

Sivas'ın Gölova ilçesinde ilçedeki tarımsal faaliyetleri canlandırmak amacıyla "Tarım Bilgi Alışverişi" konulu toplantı yapıldı.

Sivas'ın Gölova ilçesinde ilçedeki tarımsal faaliyetleri canlandırmak amacıyla "Tarım Bilgi Alışverişi" konulu toplantı yapıldı.

Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, kaymakamlık binasında ilçenin tarımsal faaliyetleri canlandırmak, tarım potansiyelini hayata geçirmek üzere toplantı yapıldı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü proje birimi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çiftçiler ve müteşebbislerin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, ilçenin tarımsal durumu, tarımsal üretim alanında eksiklikler, problemler ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat, "İlçemizde tarım ve hayvancılık faaliyetleri potansiyelin altında. Gerek tarımsal alan gerekse hayvan yetiştiriciliği için ilçemiz coğrafi olarak çok elverişli. Bu bilgi alışverişi toplantılarını bundan sonra periyodik olarak yaparak ilçemizin var olan potansiyelini hayata geçirmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

- Şarkışla'da Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı

Kaymakamlık binasında Kaymakam Davut Gül'ün başkanlığında yapılan toplantıda, köylerde yapılacak altyapı çalışmaları ele alındı.

Gül, toplantı sonunda AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Altyapı sorunu olan köylerimizin sorunlarının çözülmesi için alınması gereken önlemleri ele aldık, çalışma programı düzenledik" dedi.

Toplantıya il genel meclis üyeleri Bayram Sevim ve Murat Özdal, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Nihat Dumlu ve Köylere Hizmet Götürme Birliği üyesi Nurettin Nergiz katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Davut Gül Gölova Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title