Haberler

Sivas'tan Kısa Kısa

Suşehri, Hafik ve Ulaş ilçelerinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Suşehri, Hafik ve Ulaş ilçelerinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Suşehri'nde Kaymakamlık tarafından, İlçe Halk ve Çocuk Kütüphanesinde düzenlenen programda, İlçe Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, vatandaşların bayramını kutladı.

Bayramlarda yaşanılan mutluluk ve huzuru genele yaymak gerektiğini söyleyen Uzunoğlu, "Bu güzel tablonun sadece böyle bayram günlerinde değil, yılın her gününde yaşanmalı. Barış, kardeşlik, sevgi, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma geleneğimizi sürdürerek güçlendirmeliyiz." diye konuştu.

Uzunoğlu, daha sonra İlçe Hastanesi, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakol Amirliği ve İlçe Askerlik Şube Başkanlığını ziyaret ederek buradakilerin bayramlarını kutladı.

Hafik

Hafik Kaymakamlığında düzenlenen bayramlaşma programında Kaymakam İdris Arslan, vatandaşların bayramını kutladı.

Daha sonra Kaymakam Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Komutanı Üsteğmen Hali·l Korucu ve Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan, jandarma komutanlığındaki personelle bayramlaştı.

Arslan ve beraberindeki protokol üyeleri, Hafik Hacı Esma Kocacık İlçe Hastanesinde çalışanlarla bayramlaştı ve hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Program, Hafik Emniyet Amirliği ve Hafik Belediyesindeki bayramlaşmanın ardından sona erdi.

Ulaş

Ulaş ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz ve Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, Ulaş Gölü Mesire Alanında düzenlenen programda, ilçe halkıyla bayramlaştı.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, dini bayramların önemine vurgu yaparak, bayramların barış, kardeşlik, sevgi, dayanışma, yardımlaşma, paylaşma duygusunu güçlendirdiğini belirtti.

Belediye Başkanı Göçgün ise "Dini bayramlarımız, toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahiptir. Bayramlarımız, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı, sevgi, saygı ve hoşgörünün hakim olduğu günlerdir." diye konuştu.

Bayramlaşma programına, kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ender Faruk Uzunoğlu İdris Arslan Suşehri Hafik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title