Haberler

Sivas'tan Kısa Kısa

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Belediye Vadi-Kab Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Yüksel, göreve geldiği günden beri mahallelerde önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Mahallelere önemli hizmetler götürdüklerini ifade eden Yüksel, "Yolu olmayan, girişi olmayan sokaklarımızı hem açtık, hem alt ve üstyapısını tamamladık. Bir çok sokak, yolumuz tarihinde ilk defa asfalt, parke ya da altyapı çalışması ile buluştu. Bu hizmetlerin gelmesinde elbette ki muhtarlarımızın rolü büyüktür. Kendilerine bu çalışmalarda bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Yüksel, 2017 yılında daha fazla hizmet yapılacağını belirterek şunları kaydetti:

"İnşallah önümüzdeki çalışma sezonunda geçtiğimiz yıldan daha çok çalışmak için gerekli tedbirlerimizi aldık. Bu sezon daha fazla asfalt, parke, kaldırım, park, yeşil alan ve daha fazla hizmetle inşallah ilçemizi değiştirmeye, geliştirmeye devam edeceğiz. Sözlerimizi birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmetlerimizi yerine getirirken günü kurtaran değil yarınlara hitap eden çalışmalarımız devam edecektir."

Suşehri'nde bilgi yarışması düzenlendi

Suşehri ilçesinde liseler arası bilgi yarışması düzenlendi.

İki grupta yapılan yarışmaya 8 lise katıldı. Gruplarında birinci olan Suşehri Fen Lisesi ve Suşehri Anadolu Lisesi, Sivas'ta düzenlenecek liseler arası bilgi yarışmasında ilçeyi temsil edecek.

Suşehri Milli Eğitim Müdürü Şevki Yüksel, bilgi yarışmasına katılan okul temsilcilerini tebrik etti.

Sivas'ta düzenlenecek yarışmadan ilçe olarak başarıyla dönmeyi hedeflediklerini dile getiren Yüksel, "Bizler öğrencilerimize güveniyoruz, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Fazlı Yüksel Suşehri Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title