Haberler

5 Çocuk Annesini Öldüren Bakkal Yakalandı, Öldürdüğü Kadını Suçladı

Güncelleme:

Sivas'ta 5 çocuk annesini öldürmekle suçlanan bakkal yakalandı. Öldürdüğü kadını suçlayarak "çocuklarını taciz etmekle suçladı ben de öldürdüm" dedi.

Sivas'ta, 5 çocuk annesi 29 yaşındaki Fadime Yılmaz'ı evinin önünde bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla aranan bakkal 50 yaşındaki Fahrettin Y., polis ekiplerince yakalandı. Kadını, kendisini çocuklarını taciz etmekle suçladığı için öldürdüğünü ifade etti.

Yenidoğan Mahallesi 39'uncu Sokakta oturan Fadime Yılmaz, dün sabah saatlerinde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu öldürüldü. 38 yaşındaki Turan Yılmaz ile evli olan ve en büyüğü 13 yaşında, 4'ü kız, 1'i erkek 5 çocuk sahibi Fadime Yılmaz'ın öldürülmesinin ardından Sivas Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

SUÇ ALETİ OLAN EKMEK BIÇAĞIYLA YAKALANDI

Bu kapsamda evin bulunduğu sokak yakınlarındaki bakkalı işleten Fahrettin Y. şüpheli olarak aranmaya başlandı. Dün gün boyu iş yeri ve ikamet adresinde bulunamayan şüpheli Fahrettin Y. bugün sabah saatlerinde polis ekiplerinin ısrarlı takibi sonucu evine arka kapıdan girerken suç aleti ekmek bıçağı ile yakalandı. Sabaha kadar şehrin çeşitli noktalarında gezinti yaptığı belirlenen ve bekar olduğu öğrenilen şüpheli, sağlık kontrolünden geçirilerek sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Yapılan ilk sorgulamada şüpheli Fahrettin Y., kadını kendisinin öldürdüğünü itiraf etti.


TACİZ ETTİĞİ İDDİASIYLA ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Şüpheli Fahrettin Y.'nin, sokakta öldürülmüş olarak bulunan Fadime Yılmaz'ı kendisini, 4 kızı ve 1 oğluna yönelik tacizlerde bulunduğu yönünde iddialarda bulunduğu için sinirlenip öldürdüğünü ifade etti. Fahrettin Y., ifadesinde bakkala gelen Fadime Yılmaz'ın çocuklarına iyi niyetli yardım ettiğini, ancak annesinin bunu farklı yorumladığını ileri sürdü.


"SİNİRLENDİM ÖLDÜRDÜM"

Fadime Yılmaz'ın kendisini çocuklarını taciz etmekle suçladığını ve bu iddialara sinirlendiğini anlatan şüpheli Fahrettin Y. sabah saatlerinde evden çıkan Fadime Yılmaz'ı takip ettiğini ve ardından da ekmek bıçağıyla bıçaklayarak öldürdüğünü dile getirdi. Cinayeti kendisine iftira atıldığı için işlediğini ileri sürdü. Öldürülen Fadime Yılmaz ile Fahrettin Y.'nin daha önce bu konuda tartıştıkları ve birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi.

Sorgusu süren Fahrettin Y.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fadime Yılmaz Yenidoğan Sivas 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title