Haberler

Sivas'ta Yolcu Otobüsü TIR'la Çarpıştı: 1 Ölü, 15 Yaralı

Güncelleme:

Sivas'ın Yıldızeli İlçesi yakınlarında yolcu otobüsünün TIR ile kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

Tokat'tan Sivas'a yolcu taşıyan İsmail Okur yönetimindeki 60 HT 801 plakalı yolcu otobüsü, Çamlıbel Mevkii'nde kar yağışı nedeni ile kayganlaşan yolda rampadan inerken kayarak, karşı yönden gelen Hüseyin Mumcuoğlu yönetimindeki 60 HL 177 çekici ve 60 HN 173 dorse plakalı TIR'la kafa kafaya çarpıştı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ ÖLDÜ

İki aracın da ön bölümü büyük hasar görürken, otobüs şoförü İsmail Okur öldü. TIR sürücüsü Hüseyin Mumcuoğlu'nun da ağır yaralandığı kazada otobüste bulunan yolculardan 15'i hafif yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Sivas ve Tokat'ta bulunan hastanelere sevk edilerek tedaviye alındı. Durumu iyi olan diğer yolcular başka otobüse aktarıldı.

ÇOK SAYIDA KURTARMA EKİBİ SEVK EDİLDİ

Kaza ardından olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sıkışarak ölen sürücünün cesedinin çıkarılması için çalışma başlattı. Sivas Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan da olay yerine gelerek kaza ile ilgili bilgi aldı. Kazanın ardından karayolları ekipleri, yeni kazalar olmaması için bölgede çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yıldızeli Çamlıbel Tokat Sivas 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (12)

derin kahin:

otobus surmek dngesiz lerin isi deyil

19
14
yanıtYanıtla
:

En iyi şoför, bu alanda tecrübe edinmiş, kendini bilen, psikolojisi bozuk olmayan, sabır ve metanetle kurallara uyan kişilerdir.

20
2
yanıtYanıtla
dogu:

Allah rahmet etsin ailesine de sabirlar dilerim yarali arkadaslara gecmis olsun. Allahimda Bu kürtür bu türktür ayrim yapanlarinda belasini versin amin

18
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Kazaların en büyük nedenleri şoförlerin hız limitlerine uymaması, hatalı sollama yapması, öndeki araçla uzaklık mesafesine uymaması, alkol ve uyuşturucu madde kontrollerinden geçmemesi, geçim sıkıntıları ve borçlarından dolayı psikolojilerin bozuk olmasından kaynaklanıyor. Bunun yanında şoförlük tecrübeleride en önemli meselelerden biridir.

15
1
yanıtYanıtla
tc:

bende oradaydım yol çok kötüydü keşke olmasaydı

12
1
yanıtYanıtla
Sedat mandal:

Deneyimli bir Sofor abimizdi allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yıllarca tir kullandı otobüs üstünde direksiyon salladı deneyimini tastismayin derim

8
0
yanıtYanıtla
nur icinde yatsin gardasimm:

Nur icinde yatsin gardasim

4
1
yanıtYanıtla
58:

allah rahmet eylesin sivas yolları zordur buzlanma cok oluyor

4
0
yanıtYanıtla
3535:

benim zoruma gidiyor şimdi bunlar istiyerekmi kaza yaptı istiyerekmi öldü sigorta düzenlenmesi lazım allah rahmetini esirgemesin

2
1
yanıtYanıtla
sonun baslangici:

Hukuk''un olmadigi bir ulkede hic bir seyi cozemezsiniz, her kazada ah vah''lari oynarsiniz. Bir sonrasi yeniden gelene kadar. Depremde binalar yikilir, ayni kacak -betonu az konal binalar yeniden yapilir

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title