Haberler

Yolcu Otobüsü Devrildi: 34 Yaralı

Güncelleme:

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde yolcu otobüsü, şiddetli rüzgar ve buzlanmanın etkisiyle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada 1'i ağır 34 kişi yaralandı.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde şiddetli rüzgar ve buzlanma nedeni ile yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada otobüste bulunan 34 yolcu yaralandı.

OTOBÜS KONTROLDEN ÇIKTI

Kaza, saat 03.30 sıralarında Sivas-Ankara Karayolu'nun 55'inci kilometresinde Yıldızeli ilçe merkezine 10 kilometre mesafede yaşandı. Kars'tan Ankara'ya gitmekte olan 52 yaşındaki Ergün Gökçe'nin kullandığı 06 NT 902 plakalı yolcu otobüsü şiddetli rüzgar ve zeminde oluşan hafif buzlanma nedeni ile kontrolden çıktı.

YARALILAR HASTANE KALDIRILDI

Yolun sağ tarafındaki şarampole yan yatan otobüste bulunan 34 kişi yaralandı. Kazanın duyulması üzerine olay yerine polis, jandarma, sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

1 YARALININ DURUMU AĞIR

Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan bir kısmı ambulanslarla Sivas kent merkezinde bulunan hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ŞİDDETLİ RÜZGAR YUVARLADI

Öte yandan yolcular ise şiddetli rüzgar nedeni ile otobüsün kontrolden çıktığını ve şarampole yuvarlandığını söyledi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yıldızeli Sivas Kars 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title