Haberler

Sivas'ta Traktör Devrildi: 1 Ölü, 2 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kazadan detaylar Annesi ve akrabalarının ağıt yakmaları Muhtarın açıklaması Hastaneden görüntüler Yaralının sevk edilmesi Sivas'ta traktör devrildi: 1 ölü, 2 yaralı Şarkışla ilçesi Akçasu köyünde traktörün devrilmesi sonucu torun öldü, dede ve anneanne yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kazadan detaylar

Annesi ve akrabalarının ağıt yakmaları

Muhtarın açıklaması

Hastaneden görüntüler

Yaralının sevk edilmesi Sivas'ta traktör devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Şarkışla ilçesi Akçasu köyünde traktörün devrilmesi sonucu torun öldü, dede ve anneanne yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Akçasu köyünde yaşayan Ömer Karasoy ve eşi Arife Karasoy, kendilerini ziyarete gelen 13 yaşındaki torunları Hatice Yılmaz'ı da alarak köye yaklaşık 2 kilometre mesafedeki arazilerine pikniğe gitmek için yola çıktı.

Ömer Karasoy idaresindeki 58 AT 540 plakalı traktör, yol kenarındaki taşın kayması sonucu devrildi ve yaklaşık 10 metre yuvarlandı.

Kazada torun Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybetti, Ömer Karasoy (66) ve eşi Arife Karasoy yaralandı.

Şarkışla Devlet Hastanesindeki müdahalelerinin ardından Sivas'taki hastanelere sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Kazayı duyan Yılmaz'ın annesi ve yakınları olay yerine gelerek gözyaşı döktü. Yılmaz'ın cenazesi otopsi için Şarkışla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Muhtar İbrahim Yürüker, kazanın Ömer Karasoy'un eşi ve torunuyla birlikte pikniğe giderken meydana geldiğini söyledi. Yürüker, yaşamını yitiren Hatice Yılmaz'ın Kayseri'de yaşadığını ve annesiyle dedesini ziyarete geldiğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Hatice Yılmaz Sivas 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title