Haberler

Sivas'ta TIR ile Otomobil Çarpıştı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Sivas'ın Hafik ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu 2 kişi öldü, biri bebek 3 kişi yaralandı. Araçtan fırlayan 2 günlük bebek hafif yaralandı. TIR sürücüsü gözaltına alındı.

Dursun Yıldız (29) yönetimindeki 58 DT 234 plakalı otomobil, Sivas- Erzincan karayolunun 47. kilometresinde Yarhisar köyü yakınlarında, Savaş A. idaresindeki 27 E 9680 plakalı tır ile çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Hanım Acar olay yerinde, Gülcan Kul (28) ise kaldırıldığı Hafik Hacı Esma Kocacık İlçe Hastanesinde hayatını kaybetti.

ARAÇTAN FIRLAYAN 2 GÜNLÜK BEBEK HAFİF YARALI

Sürücü Yıldız, eşi Mercan (29) ve 2 gün önce Sivas'ta dünyaya gelen bebekleri, kazadan yaralı olarak kurtuldu. Kazada araçtan fırlayarak hafif yaralanan ve kız olduğu öğrenilen bebeği, yoldan geçen bir kadın kucağına alarak susturmaya çalıştı. "Yıldız bebek" ile anne ve babası, kentteki hastanelere kaldırıldı.

TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Hanım Acar'ın cenazesi, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Mercan Acar'ın kız kardeşi Gülcan Kul'un cenazesi de Hafik Hacı Esma Kocacık İlçe Hastanesi morguna kaldırıldı. Dursun ve Mercan Yıldız çiftinin bebekleriyle İmranlı ilçesine gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Dursun Yıldız Erzincan Hafik 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

08:

allah sabır versin cok zor durum allah kimseyi böyle sınamasın

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title