Haberler

Sivas'ta Tarım Fuarı Düzenlenecek

Sivas Ticaret Odası Başkanı Osman Yıldırım ve beraberindeki heyet, Sivas’ta düzenlenecek olan tarım fuarıyla ilgili olarak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları’nı Ankara’da ziyaret etti.

Sivas Ticaret Odası Başkanı Osman Yıldırım ve beraberindeki heyet, Sivas'ta düzenlenecek olan tarım fuarıyla ilgili olarak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları'nı Ankara'da ziyaret etti.

Ziyarete, Sivas Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım'ın yanı sıra, Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Aslan ile Show Fuarcılık Genel Müdürü Özkan Çatmaz katıldı.

Ziyarette, Sivas'ta yapılması planlanan hipodrom başta olmak üzere tarım fuarı ile Sivas'taki tarım ve hayvancılık çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Mirmahmutoğulları, Sivas'taki çalışmaları yakından takip ettiğini ve desteklediklerini belirtti.

Heyet, Sivas'a bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı Müsteşar Mirmahmutoğulları'na teşekkür etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Yıldırım Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title