Haberler

Sivas'ta Öğrenciler 'Demokrasi ve Adalet' Için Yürüdü

Sivas'ta çeşitli liselerde öğrenim gören öğrenciler 'Demokrasi ve Adalet' sloganıyla yürüyüş düzenlendi.

Sivas'ta çeşitli liselerde öğrenim gören öğrenciler 'Demokrasi ve Adalet' sloganıyla yürüyüş düzenlendi. Sivas Lisesi koordinesinde 'Değerler Eğitimi' kapsamında her okuldan 20 öğrencinin katılımıyla 'Demokrasi ve Adalet' yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kentteki çeşitli okullarda eğitim gören yaklaşık 500 öğrenci, ellerinde 'Adalet kainatın ruhudur', 'Bu vatan sahipsiz değil', 'Çağdaşlık için demokrasi' yazılı dövizler taşıyarak İnönü Bulvarı üzerinde yürüdü. Yürüyüş Buruciye Medresesi önünde saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Yürüyüş sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "Ülkemiz bu yaz önemli bir süreçten geçti. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle ülkemiz ikinci bir istiklal mücadelesi verdi. Bu çerçevede çocuklarımızın daha çok bilinçlenmesi, daha çok kendi değerlerine sahip çıkması, ülkesine, vatanına ve seçilmiş olan meclisine sahip çıkmak adına böyle bir farkındalık etkinliği düzenlendi. Bu etkinlikte emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bunun gereken etkiyi ve faydayı sağlayacağını umuyorum. Cumhuriyetin kurulduğu Sivas'tan başlayarak bu farkındalığı tüm Türkiye'ye duyurmak istiyoruz. Öğrencilerimizin demokrasimize sahip çıktıklarını buradan bir kez daha tüm dünyaya ilan ediyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Altınsoy Ahmet Özaydın Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title