Haberler

Sivas'ta Doğalgaz Abone Sayısı 100 Bine Ulaştı

Sivas Doğalgaz Dağıtım AŞ (SİDAŞ) Bölge Müdürü İnan Yıldırım, Sivas merkez, Suşehri ve Şarkışla ilçeleri ile Cemel beldesinde 100 bin aboneye ulaştıklarını bildirdi.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Sivas, Suşehri ve Şarkışla ilçeleri ile Cemel Beldesinde 100 bin aboneye ulaşmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Doğalgazın daha temiz çevre anlamına geldiğini vurgulayan Yıldırım, "100.000 doğalgaz abonesi demek, Sivas'ın havası daha nefes alınabilir, çocukları daha sağlıklı, evleri daha sıcak ve güvenli demek. Bu bilinç ve duyarlılıkla doğalgazın Sivas'ta hızla yaygınlaşmasını sağlayan abonelerimize teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.

Yıldırım, çalışmaların devam edeceğini aktararak, şunları kaydetti:

"Sivas merkezde doğalgaz dağıtım faaliyetlerini gerçekleştirirken, lisans kapsamının genişlemesiyle Suşehri, Şarkışla ilçeleri ile Cemel beldesinde de yatırımların büyük bölümünü tamamlayıp aboneler doğalgaz ulaştırdık. Abonelerimize kaliteli ve ekonomik hizmet sunmaya, önümüzdeki yıllarda gerçekleştireceğimiz yeni yatırımlarla ilimiz ekonomisine ve hava kalitesine katkı sağlamaya devam edeceğğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Şarkışla Suşehri Sivas Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Gurbetci:

Tebrikler sivas

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title