Haberler

Sivas'ta Buzlu Yol Kazası: 33 Yaralı (2)

SİVAS'ın İmranlı ilçesi girişinde buzlu yolda kontrolden çıkan minibüs ile ona çarpmamak için manevra yapan yolcu otobüsünün şarampole yuvarmanıp yan yatması sonucu 33 kişi yaralandı.

SİVAS'ın İmranlı ilçesi girişinde buzlu yolda kontrolden çıkan minibüs ile ona çarpmamak için manevra yapan yolcu otobüsünün şarampole yuvarmanıp yan yatması sonucu 33 kişi yaralandı.

Kaza saat 20.30 sırılarında Sivas- Erzincan karayolu üzerinde, İmranlı ilçesi girişinde meydana geldi. Ağrı'dan İzmir'e giden Enver Yaşik yönetimindeki 34 ZP 2463 yolcu otobüsü, iddiaya göre buzlanma nedeni ile kayganlaşan yolda karşı yönden kayarak gelen Emrah Çolak yönetimindeki 46 BM 983 minibüse çarpmamak için manevra yapınca kontrolden çıkarak yolun sol tarafındaki şarampole devrildi. Kontrolden çıkan minibüs ise otobüsün yaklaşık 50 metre uzağında şarampole girerek durdu. Kazada otobüste bulunan 2'si çocuk 27 kişe ile minibüste bulunan 6 kişi olmak üzere toplamda 33 kişi yaralandı. Yaralılardan aralarında münübüs şoförü Emrah Çolak'ın da bulunduğu 5 kişinin durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Durumu ağır olanlar İmranlı Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahele sonrası Sivas'taki hastanelere sevk edildi. Diğer yaralılar ise İmranlı Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralı yolcular, yolda minibüsün üzerlerine doğru gelmesi üzerine şoförün manevra yaptığını, daha sonra otobüsün şarampola yattığını söyledi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzincan İmranlı Sivas Ağrı 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title