Haberler

Sivas'ta Binler Sokaklara Akın Etti

Sivas’ta Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) bağlı bir grup rütbeli askerin yapmak istediği darbe girişimi protesto edildi.

Sivas'ta Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlı bir grup rütbeli askerin yapmak istediği darbe girişimi protesto edildi.

Kent meydanında toplanan yaklaşık 50 bin kişi slogan atarak Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bir grup askerin darbe girişimini protesto etti. Türk bayraklarıyla meydanlara akın eden vatandaşlar araçlarla konvoy yaparak darbe girişimine tepki gösterdi. Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın valilik binasının balkonundan vatandaşlara seslenerek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Öte yandan darbe girişiminin ardından FETÖ mensuplarına kentte yönelik yapılan operasyonlar hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Gül, "Türkiye genelinde Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararıyla açığa alınan hakim ve savcılar var. Sivas'ta toplam 35 tane hakim ve savcıya gözaltı kararı verildi. Şuan itibariyle 15 tanesi gözaltına alındı. Diğerleri de alınmaya devam ediyor. Bu arada darbe girişimiyle ilgili Sivas'ta toplam 8 askeri personele gözaltı kararı verildi. 7 tanesine gözaltı uygulandı, 1 tanesi henüz gözaltına alınmadı" dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title