Haberler

Sivas'ta Bilek Güreşi Turnuvası Düzenlendi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sivas Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından bilek güreşi turnuvası düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sivas Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü tarafından bilek güreşi turnuvası düzenlendi.

Sivas Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Spor Salonu'nda düzenlenen ödüllü bilek güreşi turnuvası, çekişmeli mücadelelere sahne oldu. 80 kilo ve altı ile 80 kilo ve üstü olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen müsabakalara Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan ile birlikte 30 idareci ve öğretmen katıldı.

Müsabakaları ikinci kademe bilek güreşi antrenörü Mustafa Aydın yönetti. Aydın, müsabaka öncesinde bilek güreşinin kurallarını içeren bir sunum yaptı. Çekişmeli geçen müsabakaların sonunda 80 kilo ve altında yarışanlar kategorisinde birinciliği Halit Toprak, ikinciliği Özer Ünveren, üçüncülüğü ise Ahmet Zahit Erbaş elde etti. 80 kilo ve üzeri kategorisinde ise birinciliği Ferhat Özkavaklı, ikinciliği Yasin Ova, üçüncülüğü ise Mustafa Gülem elde etti. Müsabaka sonunda dereceye giren öğretmen ve idareciler için ödül töreni düzenlendi. Birincilere 200, ikincilere 150, üçüncüler ise 100'er TL para ödülü takdim edildi. Turnuvaya katılanları tebrik eden Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan, sportif faaliyetlerin önemine dikkat çekerek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Mustafa Aydın Harun Tan Sivas Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title