Haberler

Sivas'ta Bıçaklı Kavga Dehşeti: 1 Ölü, 6 Yaralı

Güncelleme:

Edinilen bilgiye göre İstasyon Caddesi üzerindeki bir pastanede öğrenilemeyen sebeple akşam saatlerinde başlayan kavgada H.K (20) ve Z.K (22) bıçakla yaralandı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayın ardında pastaneden çıkan grup Çifte Minare ve Kale Caminin bulunduğu alanda kavgaya devem etti. Kavgada Aykut Pınarlı (25), ağabeyi Halil Pınarlı (28), K.K, R.A ve E.K bıçak ve kesici aletlerle yaralandı. Yaralılardan Aykut Pınarlı, kaldırıldığı Numune Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisinde tedavi altına alınan ağabey Halil Pınarlı'nın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kavgada yaralanan diğer 5 kişi kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Yaralıların bulunduğu hastanelerde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pınarlı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

SİVASIN GÖBEĞİNDE 33 İNSAN YANDI SİVASLIDA SEYRETTİ. BU UTANÇ SİVASA YETER DÜNYANIN EN CANİ İNSANLARI OLARAK KİMSE ELİNİZE SU DÖKEMEZ. ÖLEN KARDEŞİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLERİM. BÜYÜK İHTİMALDE ALEVİ OLMASINDAN DOLAYI ÖLDÜRÜLDÜ.

6
25
yanıtYanıtla
hector58emrepinarli@hotmail.com:

Ne alevisi ulan , o olay çok başka boş konuşma,,

yanıt0
yanıt0
NECMETTİN KILIÇklc_ncm.58@hotmail.com:

sen sülaleni al gel sivasa tanışalım sivaslı nasılmış o zaman öğrenirsin dardaaaaş

yanıt0
yanıt0
ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

SİVAS ŞEHRİN GÖBEĞİNDE 33 İNSANI DİRİ DİRİ ATEŞE VERDİ BİR İNSAN BIÇAKLANMIŞ PEKTE ÖNEMLİ DEĞİL!!!

4
18
yanıtYanıtla
yavuz aydınsteamyyyy_@hotmail.com:

ulan köpek Hala sivasa laf söylüyorsun araştır olayın aslını yakında çıkar vatandaşı galyana getirsinler sonra sivas yaptı olsun sizin gibileri harbiden ateşe vermek lazım

yanıt0
yanıt0
asigeberkemaledd49@hotmail.com:

Sivas olaylarını çıkaranlar da yakanlar da Sivaslı değildi pis cahil hala öğrenemedin mi?

yanıt0
yanıt0
sivaslıımhmtakif89@gmail.com:

olaylar sivas için çok kötü bi durum. amaçlarının tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama ilk başta pastanede kavga başlayınce ben içeri griyordum kavgadan dolayı giremedik. ama yaklaşık bi 5-6 dakika boyunca taraflar kavga ettiler.içerden 3 kişi olayı başlatıp hemen kaçtılar. sonra yaklaşık 4 kişi arasında kaldı bu olay. bu zaman içinde pastaneye polis gelseydi olaylar bu kadar büyümezdi. burda ölen kardeşimizde ilk kavgada yoktu. sonradan olaya dahil ettiler abi kardeşide. allah ailesine yardımcı olsun. Allah rahmet eylesin. inşallah suçlular cezalarını çekerler. olaylaı başlatıpta kaçan arkadaşlardanda bahsediyorum. inşallah hepsi cezasını çeker

18
0
yanıtYanıtla
ŞEHOOdarkblue62@hotmail.com:

SİVASTA ADAM YENİYORMUŞ DEDİKLERİNE GÖRE LOKANTALARDA

4
7
yanıtYanıtla
gerçeklertokatli__polis@hotmail.com:

valla kardeşim sivas iyi güzel şehir ama inanın en küçüğünün cebinde bile bıçak var bi an sinirle birbirlerini doğruolar küfür desen sivasta parklara gidin oralarda bile özellikle küfür etmeyin diye levha var sivasın ve özellikle gençlerinin bu konuda güzel ahlaklı bi şekilde yetiştirilmesi lazım bunlar benim gördüklerim inşallah düzelir sivasım

4
6
yanıtYanıtla
kubrakubra.boztepe.58@hotmail.com:

'Gerçekler' ben 20 yıldır sivasta yaşıyorum ben neden hiç görmedim o levhaalrı. bu konuyu aleviliğe bağlayan mallarında çok çırpınışları. kendi çaplaırnda sebep bulsunlar.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title