Haberler

Sivas'ta Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 6 Yaralı

Güncelleme:

İstasyon Caddesi üzerindeki bir pastanede 2 grup arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan kavgada H.K. ve Z.K. bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde İstasyon Caddesi üzerindeki bir pastanede 2 grup arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan kavgada H.K (20) ve Z.K (22) bıçakla yaralandı. Olayın ardından tarihi Çifte Minare ve Kale Cami'nin bulunduğu alanda devam eden kavgada ise Aykut Pınarlı (25), ağabeyi H.P. (28), K.K, R.A ve E.K bıçak ve kesici aletlerle yaralandı. Yaralılardan Aykut Pınarlı, kaldırıldığı Numune Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisinde tedavi altına alınan ağabeyi H.P.'nin de hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kavgada yaralanan diğer 5 kişi kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Yaralıların bulunduğu hastanelerde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınarlı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

murat demirmurat.1.58@hotmail.com:

sivas belediyesine söylüyorum neden bir aydınlatma koymuyorlar oralara

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title