Haberler

Sivas'ta Bahşiş Kutusunu Çalan Hırsız Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Sivas’ın Suşehri ilçesinde bir kişi, bir kafeteryada masanın üzerinde bulunan bahşiş kutusunu alarak kayıplara karıştı.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir kişi, bir kafeteryada masanın üzerinde bulunan bahşiş kutusunu alarak kayıplara karıştı.

Suşehri'nde güvenlik kameralarını hesaba katmayan acemi hırsız, yüzünü bile gizlemeden rahat tavırlarla iş yerindeki bahşiş kutusunu çalışanların yanından alarak kayıplara karıştı. Bahşiş kutusunun yerinde olmadığını fark eden işletme sahibi Serhat Güven, güvenlik kamera kayıtlarını incelediğinde 25 yaşlarında 1.80 santimetre boylarında spor giyimli genç birinin bahşiş kutusunu aldığını fark etti.

Hırsızlık olayını hemen polise bildiren Serhat Güven, "İş yerinde kasa bölümünün üzerindeki bahşiş kutusu kaybolunca güvenlik kamerası kayıtlarını inceledim. İş yerine müşteri gibi gelen ve tost yaptıran genç birinin çalışanları oyalayarak masa üzerindeki bahşiş kutusunu alıp yayan bir şekilde uzaklaştığını fark ettim ve olayı hemen polis ekiplerine bildirdim. Bahşiş kutusunu ise iş yerimize yakın bir mesafedeki bir benzin istasyonunun olduğu alanda kilit bölümü açılmış şekilde buldum" dedi.

Çalışanlardan Ahmet Akdeniz ise, "Akşam saat 22.50'de iş yerine gelen genç biri, karnı aç olduğunu söyleyerek bizden tost yapmamızı istedi. Biz siparişi yaparken kendisini tanımadığımız bu şahıs bize sürekli sorular sorarak telefonla konuşuyordu. Bizden bir poşet istedi. Biz de kendisine siparişini teslim ettik ve yayan bir şekilde iş yerinden çıktı. Ertesi gün bahşiş kutusunun olmadığını fark ettik ve iş yeri sahibi güvenlik kamera kayıtlarından olayı çözdü" şeklinde konuştu.

Hırsızlık olayının yaşandığı işletmede inceleme yapan Suşehri Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri, çalışanlardan bilgi aldı ve bahşiş kutusu üzerinde parmak izi çalışması yaparak güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Güvenlik kamerasına takılan kimliği belirsiz kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Aynı şahsın Koyulhisar ilçesinde bir benzin istasyonunun lokanta bölümündeki bir sadaka kutusunu da soyduğu tespit edildi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Suşehri Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title