Haberler

Sivas'ta Ambulans Baraj Göletine Düştü: 4 Yaralı

Güncelleme:

Suşehri ilçesinde hasta taşıyan ambulansın baraj göletine düşmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kars'tan İstanbul'daki bir hastaneye sevk edilen 67 yaşındaki Kazım Duman ile refakatçi oğlu Tahsin Duman'ın (34) içinde bulunduğu Yunus Gezdirici (54) yönetimindeki 35 EA 3610 plakalı ambulans, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan D-100 karayolunda Akçaağıl köprü korkuluklarına çarpıp Hidroelektrik Santral Göleti'ne düştü.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi, bir kısmı suda olan Özel Buhara Hastanesine ait ambulansı, gölete devrilmemesi için halatla köprünün korkuluklarına bağladı. Kazada yaralanan ambulans şoförü Gezdirici ve araçta bulunan arkadaşı Mehmet Demir, kendi imkanlarıyla çıktıktan sonra Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ambulansın hasta bölümünde bulunan ve göğüs hastalığı nedeniyle İstanbul'a sevk edilen Kazım Duman ve refakatçi oğlu Tahsin Duman, kurtarma ekiplerince araçtan çıkarıldı.

Kazım ve Tahsin Duman'ın da Suşehri Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı, durumlarının iyi olduğu bildirildi. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

İstanbul Suşehri Sivas Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title