Haberler

Sivas'ta 20 Öğretmen Yemin Ederek Görevine Başladı

Sivas'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

Sivas'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi. Törende mesleğe atamaları yapılan öğretmenler yemin ederek görevlerine başladı.

Öğretmenler günü kutlamaları sabah Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından Valilik ziyareti gerçekleştirildi. Kutlamalar Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programla devam etti. Buradaki programa Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, il protokolü ve öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "Öğretmenler günü nedeniyle ilim ve irfan ordumuzun değerli temsilcileri olan öğretmenlerimizin eğitim ve öğretimin kalitesinin yükseltilmesi için hizmet ederken, milletimizin mensup olduğu milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerleri bilen yaşayan ve yaşatan idealist birer vatandaş olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Konuşmaların ardından Selçuk Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan program oratoryo ve müzik korosu ile devam etti. Programda stajyerliği sona eren 20 öğretmen sahneye kurulan ve üzerinde Türk bayrağı bulunan masaya ellerini koyarak meslek yemini edip görevlerine başladı. Programda ayrıca emekli olan öğretmenlere de plaket takdim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Altınsoy Sivas Akm Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title