Haberler

Sivas Şehit Bulut'un Cenazesi Memleketi Sivas'a Getirildi

Şehit Bulut'un cenazesi memleketi Sivas'a getirildi

Gümüşhane'nin Torul İlçesi'nde teröristlerin askeri araca açtığı ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 21 yaşındaki Jandarma Er Salih Bulut'un cenazesi memleketi Sivas'a getirildi.

Gümüşhane'nin Torul İlçesi'ndeki Harmancık Tüneli girişinde 2 gün önce askeri araca açılan ateş sonucu yaralanan Jandarma Er Salih Bulut, tedavi gördüğü Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün akşam şehit düştü. Sivas'ın Yıldızeli İlçesi'ne bağlı Kavak Köyü nüfusuna kayıtlı olan Bulut'un cenazesi, Trabzon İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından askeri kargo uçağıyla memleketi Sivas'a gönderildi. Şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'nda, Sivas Vali Vekili Salih Ayhan, 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Fatih Celaleddin Sağır, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Bektaş Arslan, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve şehidin yakınları tarafından karşıladı. Şehidin annesi Hüsne, babası Nihat ve 17 yaşındaki kardeşi İbrahim de aynı uçakla Sivas'a geldi. Şehidin yakınları ve ailesi cenazenin indirilişi sırasında gözyaşı döktü. Şehidin annesi ve babasına askeri personel destek oldu. Askeri manga tarafından cenaze aracına konulan şehidin cenazesi daha sonra Yıldızeli Devlet Hastanesi morguna getirildi. Şehidin annesi Hüsne Bulut, cenaze araçtan indirilirken, "Yavrum melerim sana", "Dolandığın yerlere geldim yiğidim" diyerek ağladı. Bulut'un cenazesi ikindi namazı sonrası ilçeye bağlı Kavak Köyü'ne defnedilecek. Bekar olan Bulut'un terhisine 150 gün kaldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gümüşhane Trabzon Torul Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
title