Haberler

Sivas Şehit Ailelerine Mutlu Günlerinde Destek

Şehit ailelerine mutlu günlerinde destek

SİVAS'ta faaliyet gösteren bir çiçekçi, son zamanlarda yaşanan terör olayları nedeniyle şehit ailelerine destek olmak için düğünlerinde arabalarını ücretsiz olarak süsleme kararı aldı.

Sivas'ta Sarayboyna Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir çiçekçi dükkanı, şehit ailelerine ücretsiz hizmet vermeye başladı. Yaklaşık 20 yıldır kentte çiçekçilik yapan Mustafa Gözübüyük, bu hizmetini duyurmak içinde caddeye pankart astı. Pankartta, şehit ailelerinin düğünlerinde arabalarını ücretsiz süsleyeceğini duyuran Gözübüyük, "Ülkemizdeki acı haberlerden dolayı hepimiz bir şeyler yapmak için mücadele ediyoruz. Bizde ekip arkadaşlarımızla beraber ne yapabiliriz diye düşündük ve aklımıza bu fikir geldi. Acı günlerinde değil, mutlu günlerinde tüm imkanlarımızı seferber etmek istedik. Çiçek olsun, araba süsleme olsun kapımız şehit ailelerine her zaman açık. Her konuda ücretsiz olarak yardımcı olacağız" dedi. Türk insanının duyarlı olduğunu ve bu konuda vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldıklarını belirten Gözübüyük, sadece Sivas için değil Sivas'tan geçen tüm şehit ailelerine yardımcı olacaklarını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
title