Haberler

Sivas Özel İdaresi'nin Rekor Yılı

Sivas Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, bu senenin rekor yılı olduğunu ifade ederek merkez ve ilçelerde çok sayıda projenin hayata geçirildiğini belirtti.

Sivas Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, bu senenin rekor yılı olduğunu ifade ederek merkez ve ilçelerde çok sayıda projenin hayata geçirildiğini belirtti.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ayhan, Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat, İmranlı Kaymakamı İshak Çınar ve Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı'yı ziyaret ederek, İl Özel İdaresinin ilçelerde yürüttüğü çalışmalar ve Kırsal Altyapıyı Destekleme Projesi (KÖYDES) hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Sivas'ın lokomotif kurumu olan Sivas İl Özel İdaresinin kurumlar arası diyaloğu her zaman ön planda tuttuğunu belirten Ayhan, ilçe kaymakamlıkları ile sık sık bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdiklerini aktardı. İl Özel İdaresinin 2015 yılı yatırım programını başarıyla tamamladığını ifade eden Ayhan, şunları kaydetti:

"Hem İl Özel İdaresi hem de bakanlıktan gönderilen ödeneklerle yapılan işler dikkate alındığında il genelinde 2015 yılı bizim için rekor bir yıl oldu. Merkez başta olmak üzere ilçeler, köyler ve mezralarda çok sayıda projeyi hayata geçirdik. Kaymakamlarımızda idaremizin uygulamış olduğu çalışmaları takip ederek bizlere ciddi katkı sundular. Sivas İl Özel İdaresi adına ilçe kaymakamlarımıza gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah 2016 yılında da diyaloğumuz ve hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecek."

?Ziyaretlere, İl Genel Meclisi Başkanı Sedat Özata, Vali Yardımcısı Mehmet Şerif Olcaş, Zara Kaymakamı Fehmi Likoğlu ve Doğanşar Kaymakamı Ömer Faruk Kala da eşlik etti.

Kaynak: AA / Yerel

Salih Ayhan Erkan İsa Gölova Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title