Haberler

Kadın Hostes Otobüste Ayağından Vuruldu

Güncelleme:

Sivas'ta 47 yaşındaki M.A.İ., aralarında husumet bulunan otobüs hostesi Gülay Yurttutan'ı, "Ben sana bir daha Sivas'a gelme demedim mi?" diyerek tabancayla bacağından vurdu.

Sivas'ta 47 yaşındaki M.A.İ., daha önceden aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen otobüs hostesi 37 yaşındaki Gülay Yurttutan'ı, çalıştığı yolcu otobüsünün içinde tabancayla bacağından yaraladı.

İZMİR'DEN SİVAS'A GELDİ

Olay, saat 11.00 sıralarında Sivas Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Hostes olarak çalıştığı otobüsle İzmir'den Sivas'a gelen Gülay Yurttutan, yolcuları araçtan indikten sonra daha önceden aralarında husumet bulunan M.A.İ. ile karşılaştı.

"SANA BİR DAHA SİVAS'A GELME DEMEDİM Mİ?"

İddiaya göre M.A.İ., Yurttutan'a "Ben sana bir daha Sivas'a gelme demedim mi?" diyerek tabancayla ateş açtı. 4 el ateş eden şüpheli, Yurttutan'ı sağ bacağından yaraladı.

POLİS ANINDA GÖZALTINA ALDI

Otogarda devriye gezen polis ekipleri M.A.İ.'yi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Yaralanan Gülay Yurttutan ise ambulansla Numune Hastanesi'ne götürülerek acil serviste tedaviye alındı.

OTOBÜSÜN CAMI KIRILDI

Olay sırasında terminalde park halinde bulunan bir başka otobüsün de seken kurşunla camı kırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gülay Sivas 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

XXXL:

Sivas baba, sinin parselli malimi imis ki tehdit ediyor.

19
0
yanıtYanıtla
yigido:

Otel dekilerede gelmeyin demislerdi onlarda geldiler demekki neymis eger sana bir sivasli gelme diyorsa gelmeyeceksin

4
12
yanıtYanıtla
önemli degil:

yav cok basit. . bunlar gizli ask yasamistir. . sonra adamin karisi ögrenmistir ve adamda bu kadina birdaha ugrama buraya ailemi yikacaksin falan filanlar olmustur. . husumeti bu

13
1
yanıtYanıtla
esra:

GELME ARKADAŞ DELİRTME ADAMI

9
2
yanıtYanıtla
konyalı:

sen kimsin sivasa gelme demek kim. ne kaba saba mafya kılıklı ipiz sapsız adamlar var bu dünyada.

8
0
yanıtYanıtla
diken:

ceza almaz üç gün sonra çıkar

8
0
yanıtYanıtla
MERT:

YİGİDO lakaplı arkadaş, ben de senin gibiler dünyaya gelmesin istiyorum ama geliyosunuz, bu durumda ben seni ya da senin gibileri ne yapayım? Senin ağababalarının yaptığı gibi yakayım mı, yoksa bacağına mı sıkayım? Yorum yazarken idrak yolları enfeksiyonu belirtisi göstermemeye, toplumun hassasiyetlerine dokunmamaya gayret edersek, insanlık adına seviyemiz biraz daha yükselmez mi gardaş??

7
1
yanıtYanıtla
yigido:

Mert lakapli ardadas benim gibilerin dunyaya gelmemesini istemen konusuna yapacak bisey yok ama ayaga sikma konusunda sana soyleyebilecem tek sey gotunyiyosa yapacaksin bu adam gibi yok yemiyo diyosan susacaksin

yanıt5
yanıt2
yigido:

Ayrica yazdiklarimda rahatsiz olacak bisey yok gelme dediler dedim yalanmi ozamani belediye baskani valiye yalvardi sivas halkini organize ediyorlar disardan birileri gelmis milleti provaka ediyolar burda buyuk olay cikaracaklar diye valilige dunya kadar dilekce yazilmis muhtarlar uyarmis cami imamlari uyarmis yerel gazeteler ve tv ler uyarmis ama vali israrla o insanlari getirtti sivasa bu olayda en cok sivas ve sivaslilar zarar gordu emin ol ben senden daha cok uzgunum bu olayin yasandigina , ,

yanıt6
yanıt0
yigido:

Peki o insanlari oraya toplayanlar kimdi biliyonmu camilerin onunde namaz cikisi insanlari galyana getirenler ozaman polis ifadesini aldiklari herkesin soyledigi su cubbeli sarikli birileri bagiriyordu bizde peslerine dustuk polis kimdi onlar deyince kimse tanimadi hemde hic kimse hepsi bu is icin disardan getirildiler sonra hepsi yok oldu asil olaylari baslatanlardan hicbiri tutuklanmadi bu olay buyuk bir oyundu ve duzenleyenler kendilerine sivasi kurban sectiler

yanıt6
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title