Haberler

Sivas İl Özel İdaresi Birim Müdürleri Toplantısı

Vali Kemelek, İl Özel İdaresinin çalışmaları hakkında bilgi aldı

Sivas İl Özel İdaresi Birim Müdürleri Toplantısı Vali Zübeyir Kemelek başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Teknik Genel Sekreter Yardımcısı Mevlüt Soysa ve birim müdürleri katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ayhan, toplantılarda, işlerin hangi aşamada olduğu, işleyişte sıkıntı olup olmadığı, parasal ve fiziki gerçekleşmelerin analiz edilmesiyle idari iş ve işlemlerin görüşülmesinin amaçlandığını belirtti.

İdarenin yoğun bir çalışma temposu içerisinde, verimli ve etkinliğe dayalı hizmet anlayışıyla çalışmalarını devam ettirdiğini kaydeden Ayhan, "Bu toplantılarla eksikliklerin tespit edilmesi ve uygulamadaki projelerin hangi aşamada olduğunun gözlemlenmesi amaçlanmaktadır" ifadesini kullandı.

Toplantıda, birim müdürleri çalışmalarla ilgili Vali Kemelek'e bilgi verdi.

Kemelek, 2013 yılı yatırım programının başarıyla devam ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bizim hizmet alanımız çok geniş bir coğrafyayı kapsamaktadır, buna bağlı olarak maliyetlerimizin artmasına rağmen işlerin yerinde ve zamanında yapılması için ekiplerimiz canla başla çalışmalarını sürdürmektedir. Yıl sonuna kadar parasal gerçekleşmenin yüzde yüz oranında, fiziksel gerçekleşmenin ise mümkün olduğu kadar üst seviyede tamamlanacağına inanıyorum. Bu düşüncelerle İl Özel İdaresi personeline teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Zübeyir Kemelek Salih Ayhan Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title