Haberler

Sivas Hizmet Vakfı'ndan 5 Bin Lisans Öğrencisine Burs

SİVAS Valiliği bünyesinde kurulan Hizmet Vakfı tarafından başlatılan 'Yiğidolar öğrencisine sahip çıkıyor' projesi kapsamında 5 bin lisans öğrencisine burs verilecek.

SİVAS Valiliği bünyesinde kurulan Hizmet Vakfı tarafından başlatılan 'Yiğidolar öğrencisine sahip çıkıyor' projesi kapsamında 5 bin lisans öğrencisine burs verilecek.

Sivas Hizmet Vakfı tarafından başlatılan 'Yiğidolar öğrencisine sahip çıkıyor' projesi kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi'nde ve il dışında öğrenim gören başta Sivaslı öğrenciler olmak üzere 5 bin lisans öğrencisine 8 ay boyunca aylık 150 lira burs verilecek. Bu kapsamda projenin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. İl Özel İdare Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Sivas Valisi Davut Gül, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, ilçe kaymakamları ve bazı il protokol üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Gül proje hakkında bilgi vererek, "Sivas Hizmet Vakfı geçmişte de çok büyük hizmetler yaptı ama bundan sonra eğitime hizmet yapacak. Eğitime yapmasının sebebi şu, 15 Temmuz'da biz bir şey yaşadık. Ülke olarak bir şok yaşadık. 15 Temmuz'da bizim en başarılı, gariban, çalışkan çocuklarımızı bir terör örgütünün elimizden çaldığını gördük. Yeni 15 Temmuz'lar yaşamamak için, bunlarla karşılaşmamak için bizim Sivaslılar olarak bir şey yapmamız gerekiyor. Birinin dışarıdan gelip bize para vermemizi beklersek 5 bin rakamını bulamayız. İl valisi verecek, eşi verecek, milletvekilimiz, bakanımız verecek. Bu verdikleri burslar şeffaf olacak. Yani millet kimin para verdiğini, ne kadar verdiğini oluşturulacak internet sayfasında görmesi lazım" diye konuştu.

- Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title