Haberler

Sivas Hac Için Biriktirdiği 5 Bin Doları Altına Çevirdi

Hac için biriktirdiği 5 bin doları altına çevirdiSİVAS'ta ot 57 yaşındaki Tuygun Cömert, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan döviz kampanyasına destek olmak amacıyla hac için biriktirdiği 5 bin doları altına çevirdi.

Hac için biriktirdiği 5 bin doları altına çevirdi

SİVAS'ta ot 57 yaşındaki Tuygun Cömert, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan döviz kampanyasına destek olmak amacıyla hac için biriktirdiği 5 bin doları altına çevirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısından sonra Türk Lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına Sivaslı vatandaşların desteği sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine 57 yaşındaki Tuygun Cömert, hac için biriktirdiği ve bankada bulunan 5 bin dolarını altına çevirdi. Eşi Cemal Cömert ile birlikte banka şubesine gelen Tuygun Cömert, Türk milleti olarak ülkenin geçtiği zor günlerde devletin yanında olduklarını belirterek, "Bankada dolar olarak hac param yatıyordu. Onu altına çevirdim. Cumhurbaşkanımızın çağrısı üzerine, vatanımı sevdiğim için yaptım bunu. Bütün vatandaşlarımıza sesleniyorum dolarlarını altına ya da Türk Lirasına çevirsinler. Ben 5 bin dolarımı altına çevirdim. Vatanımıza canımız feda" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sivas Hac Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title