Haberler

Sivas Eğitimciler Derneği Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Sivas Eğitimciler Derneği yeni hizmet binasına taşındı.2007 yılından beri Sivas'ta hizmet veren, Sivas Eğitimciler Derneği'nin yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Sivas Eğitimciler Derneği yeni hizmet binasına taşındı.

2007 yılından beri Sivas'ta hizmet veren, Sivas Eğitimciler Derneği'nin yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Dernek Başkanı Murat Türkyılmaz ; " 2007 yılından beri Eğitimciler Derneği hareket etmeye başladı. Biz ticari firma değiliz ama Sivas'a yaklaşık 2 Milyon TL'lik katkı sağladık. 2007 yılından bugüne kadar Milli Eğitim'de çalışan öğretmen arkadaşlarımız herhangi bir ücret almadan, herhangi bir beklenti içerisine girmeden maddi durumu yetersiz, dershaneye gidemeyen, dershane gitme imkanı bulunmayan bin 200'ün üzerinde öğrenciye sınavlara hazırlık kursu verdi" dedi.

800 kişiyi geçen gönüllü üyesi ile Sivas'ın en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduklarını kaydeden Türkyılmaz; " Her zaman, herkese, her yerde eğitim sloganı ile hareket eden derneğimiz bu faaliyetine bu yıl SODES, Kalkınma Bakanlığı'nın katkılarıyla yine devam edecek. Sivas merkezde 90, Ulaş ilçemizde 60 olmak üzere toplamda 150 öğrenci ücretsiz olarak kurslara devam edecek" ifadelerini kullandı.

Türkyılmaz, dernek binası açılışına katılan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dernek binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru'da katıldı. Açılışın ardından Dernek Başkanı Murat Türkyılmaz katılımcılara dernek binasının gezdirerek, faaliyetler hakkında bilgi verdi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Türkyılmaz Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title