Haberler

Sivas Döviz Bozdurana Kimlikli Fidan

Döviz bozdurana kimlikli fidan

SİVAS Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla başlatılan dolar bozdurma kampanyasına destek vererek dolar bozduran herkes için bir fidan dikme kampanyası başlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısından sonra Türk Lirası'nın değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına destek devam ediyor. Sivas Belediyesi ülke ekonomisine katkıda bulunmak için 'Senin de dikili bir ağacın olsun' isimli kampanya başlattı. Dolarını, Türk Lirası veya altına çevirip makbuzunu belediyeye ulaştıran Türkiye'nin her yerinde bulunanlara kimlikli fidan dikimi yapılacak.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında Türkiye'de 15 Temmuz'da hain bir kalkışmaya tanıklık ettiklerini anlatırken, şöyle dedi:

"Millet olarak öyle bir duruş sergiledik ki 40 yıllık planı bir gecede bertaraf ettik. Darbe ve Türkiye'yi bölme girişimini başaramayanların bundan sonraki süreçte ekonomi üzerinde bir takım oyunlar oynayacakları aşilardı. Son zamanlarda ülkemizde dolar üzerinden Türkiye'yi ekonomik anlamda sıkıntıya sokma hamlesini görüyoruz. İnanıyorum ki Türkiye'yi bölme girişimi halk tarafından püskürtüldüyse buda halk tarafından püskürtülecektir. Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyayı belediyemiz olarak destekliyoruz. Bunu daha da belirgin hale getirebilmek için 'Senin de dikili bir ağacın olsun' kampanyasını başlattık. Türkiye'nin dört yanında elindeki doları bozduran ve bize makbuzunu ulaştıran her vatandaşımızın ismini ölümsüzleştirmek için kendisi adına bir fidan dikeceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title