Haberler

Sivas Dört Eylül Belediyespor'un Spor Toto 2. Lig'e Yükselmesi

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Spor Toto 3. Lig 2. Grup play-off finalinde Denizli Büyükşehir Belediyespor'u yenerek Spor Toto 2. Lig'e yükselen Sivas Dört Eylül Belediyespor'u kutladı.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, Spor Toto 3. Lig 2. Grup play-off finalinde Denizli Büyükşehir Belediyespor'u yenerek Spor Toto 2. Lig'e yükselen Sivas Dört Eylül Belediyespor'u kutladı.

Köksal, yaptığı yazılı açıklamada, Dört Eylül Belediyespor'un üst lige yükselmesinin mutluluğunu yaşadığını belirterek, yönetim kurulu başkanının şahsında futbolculara ve bu başarıda pay sahibi olanlara teşekkür etti.

Sivas Dört Eylül Belediyespor ile gurur duyduklarını belirten Köksal, "Takımımızın bu günlere gelmesinde büyük gayret ve destekleri olan başta Belediye Başkanımız Sayın Sami Aydın olmak üzere kulüp başkanı sayın Turhan Tunahan'a, yönetimine, teknik heyete, azimli ve mücadeleci olan futbolculara ve taraftarlara çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Eylül Belediyespor Beşir Köksal Denizli Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title