Haberler

Sivas Deniz Feneri Derneği, Sivas'ta Gezici Giyim Mağazası Açtı

Deniz Feneri Derneği'nin yardıma muhtaçlara yönelik başlattığı 'Gezici giyim mağazaları projesi' kapsamında Sivas'ta mağaza açıldı.

Deniz Feneri Derneği'nin yardıma muhtaçlara yönelik başlattığı 'Gezici giyim mağazaları projesi' kapsamında Sivas'ta mağaza açıldı.

Örtülüpınar Mahallesi Şifahiye Sokak'taki mağazanın açılışına, Sivas Valisi Alim Barut, AK Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin ve Ali Turan, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz ile çok sayıda yardıma muhtaç katıldı. 10 gün süreyle hizmete vereceği belirtilen mağazada, 1500 kişiye giyim yardımı, 350 aileye ise, gıda ve eşya dağıtımı yapılacağı öğrenildi. Mağazanın açılış töreninde konuşan Dernek Genel Başkanı Mehmet Cengiz, gezici giyim mağazasının 6'ıncısını Sivas'ta açtıklarını belirterek, 18 yıldan bu yana faaliyet gösteren derneklerinin sadece iyiliği amaç edindiğini ifade etti. Ak Parti Milletvekili Hilmi Bilgin ise, Türkiye'nin büyük ülke ve lider ülke olmayı hedeflediğini belirterek, şöyle dedi

Küresel güç olacaksak devlet ve sivil toplum örgütleriyle olacağız. Deniz Feneri, geçmiş dönemde malum yapı tarafından her ne kadar kumpasa getirilerek milletimizin üzerindeki algısı değiştirilmeye çalışılsa da milletimiz gerçeği bildiği için buna fırsat vermedi. ve o sürecide atlattık. İnşallah Deniz Feneri hem Türkiye'de hem dünyanın dört bir tarafında, nerede bir mazlum varsa milletimizin ve devletimizinde gücünü arkasına alarak orada olacak.

Deniz Feneri Derneği'ni 1996'dan bu yana takip ettiğini ve örnek bir kurum olduğunu belirten Vali Alim Barut da, Şu anda görev yaptığım Sivas'a böyle bir iyilik hareketinin gelmesinden dolayı mutluyum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu mağazalara ihtiyaç duyulmadığı bir sürece geleceğimizi umut ediyorum dedi.

Dua edilmesi ardından protokol tarafından kurdele kesilerek mağaza hizmete açıldı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hilmi Bilgin Ak Parti Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title