Haberler

Demiryolu Köprüsünde İntihara Kalkıştı

Güncelleme:

Sivas'ta ailevi sorunlar yaşayan 21 yaşındaki Mehmet D. Kızılırmak üzerinde bulunan demiryolu köprüsünde intihara kalkıştı.

Sivas'ta ailevi sorunlar yaşayan 21 yaşındaki Mehmet D. Kızılırmak üzerinde bulunan demiryolu köprüsünde intihara kalkıştı. Bıçakla kendine zarar veren şahsı polisler ikna etti.

Kayseri Caddesi'nde Kızılırmak üzerinde bulunan demiryolu köprüsünde intihar amaçları bir kişinin bulunduğu üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Demir köprü üzerine çıkan ve ailevi sorunları bulunduğu öğrenilen Mehmet D. bıçakla kendine zarar verdi. Tren gelme ihtimaline karşı ekipler TCDD'ye bilgi verdi. Yanına yaklaşan sivil polis ekiplerinin çabası sonucu ikna edilen Mehmet D., basın mensuplarının bölgeden uzaklaştırılmasını istedi. İlk müdahalesi olay yerine gelen ambulansta yapılan Mehmet D. daha sonra Sivas Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Mehmet D.'nin olay yerine gelmek için kullandığı elektrikli bisikleti ise polis ekipleri götürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızılırmak Kayseri Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title