Haberler

Sivas'da Park Çalışmaları

Sivas Belediyesinin yapacağı "Kardeşler Mesire Alanı ve Macera Parkı" için çalışmalar sürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ve Park ve Bahçeler Müdürü Harun Koç parkın yapılacağı alanı yerinde inceledi.

Kardeşler Ormanı'nın kentin en nezih ve Sivas manzaralı bölgesi olduğunu belirten Aydın, alan alt yapısında ciddi çalışmalar yapıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Su, kanalizasyon, elektrik hatları gibi çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlandı. Macera Parkı ayrı bir ihale olarak gerçekleştirdik. İhalemiz sonuçlandı ve 1 hafta içerisinde çalışmalarımız başlayacak. 2018 ilkbahar-yaz sezonuna halkımızın rahat kullanabileceği güzel bir mesire alanı daha Sivas'a kazandırılmış olacak. Biz buranın 200 dönümünü tahsis ettik ilk etapta yarısını düzenliyoruz. Daha sonraki zaman içerisinde de kalan kısımları ihtiyaca ve talebe göre şekillenecek. Kendi doğallığı olan güzel bir bölge burası.

Kamelya çalışmalarımızda hazırlandı, montajlarına başlıyoruz. Seneye burada çok daha farklı bir görüntüye sahip olacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Ceyhan Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title