Haberler

Sivas - Boş Arsada Erkek Cesedi Bulundu

Boş arsada erkek cesedi bulundu SİVAS'ta 39 yaşındaki Ali Açık boş bir arsada ağaçlar arasında ölü olarak bulundu.

Boş arsada erkek cesedi bulundu

SİVAS'ta 39 yaşındaki Ali Açık boş bir arsada ağaçlar arasında ölü olarak bulundu. Açık'ın 2 gün önce hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Olay Kümbet Mahallesi, 7'inci Sokak üzerinde meydana geldi. Sokakta inşaat yapılması planlanan ağaçlarla kaplı boş bir arsada yerde bir kişinin haraketsiz yattığı görülünce sağlık ekipleine haber verildi. Olay yerine giden 112 Acil ekipleri, yaptıkları incelemede yerde yatan kişinin ve elinde alkol şişesi bulunan kişinin öldüğünü belirleyince durum polise bildirildi. Olay yerine giden polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekti. Olay yeri inceleme ekipleri ceset üzerinde inceleme yaptı. Polis ekiplerinin incelemesinde ölen kişinin Ali Açık olduğu belirlendi. Bekar olduğu öğrenilen Açık'ın yakınlarına haber verildi. Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede her hangi bir yara veya darbe izine rastlamadı. Açık'ın yaklaşık 2 gün önce yaşamını yitirdiği ve cesedin kokmaya başladığı belirlendi. Olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından ceset Sivas Belediyesi'ne ait cenaze aracına konuldu. Bu sırada gelen bazı yakınları büyük bir şok yaşadı. Açık'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Ölen şahsın uyuşturucu madde ve sahte para konusunda suç kayıtları olduğu tespit edildi. Alkol komasına girerek öldüğü sanılan Açık'ın kesin ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Açık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title