Haberler

Sivas 0 BJK 1 Maçı Geniş Özet - M.Sivasspor Beşiktaş (Video)

Güncelleme:

Beşiktaş 1 Medicana Sivasspor 0 maç özeti (geniş özet) Spor Toto Süper Lig 23.haftasında Beşiktaş Medicana Sivasspor deplasmanına konuk oldu. Mücadelenin geniş özet görüntüleri, tartışmalı pozisyonları, maç sonu röportajlar ve karşılaşmanın tüm detayları haberler.com adresinde.

Medicana Sivasspor Beşiktaş maç özeti (geniş özet) Spor Toto Süper Lig 23.hafta mücadelesinde Sivasspor Beşiktaş maçının geniş özet görüntüleri. Zirve yazışının her geçen hafta daha heyecanlı olduğu Spor Toto Süper Lig'in 23.haftasında Beşiktaş eski futbolcusu Sergen Yalçın'ın takımı Sivasspor'a konuk oldu. Siyaz Beyazlı ekip 44.dakikada Atiba Hutchinson'ın attığı golle mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde kapattı. Beşiktaş Sivasspor maçının geniş özet görüntüleri ve maçın tüm detayları haberler.com adresinde.

MAÇTAN NOTLAR

İLK YARI SONUCU: Sivasspor 0-1 Beşiktaş (44' Atiba Hutchinson)
45
EN AZ 2 DAKİKA: Karşılaşmanın ilk yarısının sonuna 2 dakikalık oynanmamış kabul edilen süre eklendi.
44
GOOLL: Atiba golü attı Beşiktaş 1-0 önde.
39
BATUHAN KENARDA: Sivasspor'da Batuhan Karadeniz yerini John Utaka'ya bıraktı.
37
KADİR DE SARARDI: Hakemin faul kararının ardından topa vuran Kadir sarı kart gördü.
35
CENK'TEN BÜYÜK HATA: Beşiktaş ceza alanına gönderilen ortada kalesini terk eden Cenk boşa çıkınca top sol çapraza açıldı. Topun kontrolünü sağlayan Da Costa açısı dar olmasına rağmen topu bekletmeden kale sahasına ortaladı. Kaleye yönelen topu Cenk parmaklarının ucuyla kornere çeldi.
33
İLK KART OPARE'YE : Hızlı gelişen Sivasspor atağında orta alanda Burhan Eşer'i düşüren Opare karşılaşmadaki ilk sarı kartı gördü.
32
TOLGAY ETKİSİ : Tolgay oyuna girdiğinden bu yana ceza sahasına yaklaşamayan Beşiktaş'ı yaptığı driplinglerle bu bölgeye taşıyor. Beşiktaş tehlikesi yavaş yavaş artıyor.
25
DA COSTA GOLE YAKLAŞTI: Sol kanattan Cicinho'nun kullandığı serbest vuruşta gelen ortaya sert bir kafa şutu çıkaran Manuel Da Costa'nın bu vuruşu direk dibinden dışarı çıktı.
23
BEŞİKTAŞ'TA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK: Beşiktaş'ta Jose Sosa sakatlığı nedeniyle yerini Tolgay2a bıraktı.
18
SİVASSPOR İYİ KAPANDI: Beşiktaş pas yapıyor ancak topu Sivas ceza alanına taşımakta güçlük çekiyor. Sivasspor bu dakikaya kadar savunmada iyi kapanıyor.
12
AATIF'IN ŞUTU DİREĞİ SIYIRDI: Kaleyi cepheden gören Attif, Atiba'dan sıyrılıp çok sert vurdu ancak bu top üst direğin hemen üstünden auta gitti.
4
BEŞİKTAŞ'IN İLK ŞUTU GÖKHAN'DAN: Sosa'nın sağ kanada gönderdiği uzun topun kontrolünü sağlayan Gökhan Töre, topu sol ayağına çekti ve sert vurdu. Ancak bu şut Sivas defansından sekip kornere çıktı.
2
İLK TEHLİKE SİVAS'TAN: Ceza sahası içinde topu bir anda önünde bulan Batuhan, güçlü fiziğiyle taopu saklamayı başardı ve kale ağzına orta açtı. Ancak kaleci Cenk iki Sivaslı oyuncudan önce topun kontrolünü sağladı.
1
MAÇ BAŞLADI: Karşılaşma Sivassporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

HAVA DURUMU: Sivas'ta adeta yazdan kalma bir hava var. Hava bol güneşli ve açık. Sahanın zemini de gayet iyi durumda.

MAÇ ÖNCESİ

Slaven Bilic: Burası bizim için olduğu kadar herkes için zor bir deplasman. Sivasspor iyi bir takım ama bizim burdan galip ayrılmamız lazım. Zirveden kopmamak için galibiyete ihtiyacımız var. Uzun zaman sonra ilk defa dinlenerek iyi bir antrenman dönemi geçirdik.

MAÇ ÖNCESİ

Sergen Yalçın: Artık söylenecek her şeyi söyledik. Söz oyuncularda. Beşiktaş'a karşı galip gelmek istiyoruz. Türkiye Kupası'nda yolumuza devam ediyoruz. Ligde iyi duruma gelip daha çok Kupa'ya odaklanmamız lazım. Son maçlara bakılınca ligde kalma barajı biraz düşmüş gibi görünüyor. Rakiplerimizin kazanamadığı bir hafta oldu.

Beşiktaş : Cenk, Serdar Kurtuluş, Ersan Gülüm, Necip Uysal, Opare, Olcay Şahan, Veli Kavlak, Atiba, Gökhan Töre, Jose Sosa, Demba Ba

Sivasspor : Korcan, Kadir Bekmezci, Cicinho, Burhan Eşer, Manuel Da Costa, Batuhan, Hakan Arslan, Ziya Erdal, Ümit Kurt, Mehdi Taouil, Aatif

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Sergen Yalçın Sivasspor Beşiktaş Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title