Haberler

Sivas Belediyespor'dan Bucaspor'a Büyük Tepki

Sivas Belediyespor'dan Bucaspor'a büyük tepkiSpor Toto 2'nci Lig'de mücadele eden Sivas Belediyespor'un Başkanı Turhan Tunahan, Bucaspor maçında Erkan'ın attığı beraberlik golünün fair play'e aykırı olduğunu belirtti, Bucaspor özür dilemeli dedi.

Sivas Belediye spor'dan Buca spor'a büyük tepki

Spor Toto 2'nci Lig'de mücadele eden Sivas Belediye spor'un Başkanı Turhan Tunahan, Buca spor maçında Erkan'ın attığı beraberlik golünün fair play'e aykırı olduğunu belirtti, Buca spor özür dilemeli dedi.

Sivas Belediye spor Başkanı Tunahan, teknik direktör Mustafa Çapanoğlu ve kaptan Ozan Kılıçoğlu,ş Sivas Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Başkan Tunahan, etik olmayan ve spor ahlakına uygun olmayan hiçbir olay içinde olmadığını belirterek şöyle konuştu Biz sporcu arkadaşlarımızın, centilmenlik ve sportmenlik dahilinde hareket etmesini isteyen bir kulübüz. Buca maçında yaşanan bir olay var. Rakibin vurduğu topun hakemin göğsüne denk gelmesi hakemin orada kıvranması ve hocamızın talimatıyla kaptanımız topu taca attı. Devamında herkesin beklentisi topun tekrar bize atılması ve oyunun öyle başlamasıydı. Ama Bucaspor bu centilmenliği, bu cesareti ve yürekliliği gösterememiştir. Sahadaki gençler belki o ambiyansın içinde bu hassasiyeti gösterememiş olabilir ama kenardaki teknik yönetim olsun, yöneticiler olsun bu hassasiyeti göstermeliydiler.

ÖZÜR BEKLİYORUZ

Bucaspor'un Süper Lig tecrübesi yaşamış bir kulüp olduğunu belirten Başkan Tunahan, sözlerini şöyle sürdürdü Bucaspor'un başkanını tanıyamadım. Gittiğimizde orada muhatap bulamadık. İlk yarının sonunda gol oluyor en azından onun talimatını verip, (Bir golde siz yiyin böyle olmaz) diyemiyorsun. Biz bunu da beklemiyoruz ama bir özür borçlular.

SİVAS BELEDİYESPOR TEKKNİK DİREKTÖRÜ MUSTAFA ÇAPANOĞLU BİZ SAYGILI BİR DURUŞ SERGİLEDİK

Teknik direktör Çapanoğlu ise şöyle konuştu Hakeme top geldiğinde hakem yerde kıvranırken kaptanla aynı şeyi düşündük. Ben yandan 'atın' dediğimde top Abrurrahman'a geliyordu 'bırak' dedim. Sonra kaptan ayağının dışıyla topu dışarı attı. O sırada hepimiz topu bize atmasını beklerken Erkan'a attılar o da gitti golü attı. Biz saygılı bir duruş sergiledik ama karşıdan da aynı saygıyı bekliyorduk göremedik. İnanılmaz yanlış yaptılar.

GOLDEN SONRA ORTALIK KARIŞTI

Sivas Belediyespor, pazar günü oynanan karşılaşmanın 16'ıncı dakikasında Ozan Kılıçoğlu'nun penaltı golüyle öne geçti. Daha sonra Bucaspor, 45+1'inci dakikada Erkan'ın golüyle beraberliği yakaladı ancak golün ardından ortalık karıştı. Erkan'ın kaleye gönderdiği sert top hakem Gürel Uzuner'in göğsüne çarptı. Hakem Uzuner bir süre sendeleyince Sivas Belediyesporlu Ozan topu taca attı. Sonrasında Emre'nin kullandığı taçta Abdullah'ın ortaladığı topa Erkan dokundu ve skor 1-1 oldu. Golden sonra Sivas Belediyesporlu futbolcular fair play gereği topun kendilerine verilmesi gerektiğini ileri sürerek Bucasporlular'a tepki gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ozan Kılıçoğlu Bucaspor Sivas Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title